Position: sygdoms > 3 >

intermitterende smerter spinal tumor diagnose

   Spine tumorer kan være kræft eller godartet . Men selv godartede rygsøjlen tumorer ofte forårsager smerte . Dette kan begynde som intermitterende smerter-eller smerter , der ikke er konstant . Denne smerte , sammen med andre symptomer , der kan anvendes til at diagnosticere en rygrad tumor . Der en række ting for at holde sig for øje, når der symptomer diagnosticeret

Intermitterende Rygsmerter


Mange mennesker oplever intermitterende rygsmerter på et eller andet tidspunkt i deres liv . Intermitterende smerte er ikke en automatisk angivelse af en spinal tumor . Intermitterende rygsmerter kan være en lejlighedsvis smerter i musklerne omkring ryggen eller smerter i ryggen selv . Ifølge Ohio State University Medical Center , er spinal tumorer generelt placeret i midten af ryggen , i modsætning til den øvre eller nedre ryg .

når du skal se en læge


Fordi de fleste rygsmerter i ikke forårsaget af kræft på alle , er det normalt fint at lade intermitterende smerter videregive deres egne . Dog bør du kontakte din læge , hvis de rygsmerter bliver konstant , bliver værre om natten , sker uden kendte årsag eller ikke kan behandles ved hjælp af over -the-counter medicin . Også kontakte din læge, hvis de intermitterende smerter optræder konsekvent i mere end to uger, da det kan være forårsaget af en anden tilstand .

Forberedelse


Hvis din intermitterende rygsmerter er blevet værre eller er ved at blive oplevet med andre symptomer , og du har lavet en aftale med din læge , er der en række ting , du bør gøre før mødet til at hjælpe med diagnose . Skriv ned alle symptomer samt eventuelle spørgsmål , du gerne vil spørge . Også gøre et notat om eventuelle tilfælde af hjerne eller spinal tumorer i din families historie . Skriv en personlig medicinsk historie .

Tests

Spinal tumorer er sjældne , og af denne grund et stykke tid kan gå , før det er diagnosticeret . Jo hurtigere tumor er identificeret , men jo bedre er chancerne for inddrivelse . Hvis din intermitterende rygsmerter er begyndt at udstille symptomer , der tyder på en spinal tumor , vil din læge sandsynligvis beslutte at foretage spinal magnetisk resonans eller en X-ray til at skabe et tværsnit af rygsøjlen for at forsøge at finde svulsten . En biopsi kan også udføres på et lille stykke væv fra ryggen .

Andre symptomer

Andre symptomer på spinale tumorer , der kan ledsage intermitterende rygsmerter er tab af følelse og muskel kontrol i benene , ændringer i tarm og /eller blære funktion ( som regel et tab ) , lammelse på et tidspunkt i kroppen på grund af en nerve bliver komprimeret af tumoren , skoliose ( krumning af rygsøjlen ) og gangbesvær . Nogle af disse symptomer opstår med intermitterende rygsmerter bør bede dig om at kontakte din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------