Position: sygdoms > 3 >

kutane follikel center lymfom

   Lymfom er en kræftform i blodet , der kan ramme alle når som helst. Der er mange typer af lymfomer : 5 typer af Hodgkins lymfomer og 30 typer af non-Hodgkins lymfom . Et non-Hodgkin's type er kutant Follikelstimulerende Center Lymphoma , eller CFCL

Definition


kutant Follikelstimulerende Center Lymfom er en " B . -Cell " lymfom , som er mere sjælden end " T-Type . " De typer refererer til den slags blodlegemer ramt af sygdommen . Det påvirker mænd og kvinder lige hyppigt og er resultatet af DNA-skader på en type af hvide blodlegemer .

Diagnose


CFCL , sammen med andre B -celle lymfekræft, er en langsomt voksende kræft . Det præsenterer som en hud tumor , generelt optræder på hoved , hals eller torso af de berørte enkelte optræder som en lyserød hylde , udslæt eller klumper . At bekræfte en diagnose , skal en læge tage en biopsi af de berørte hud til analyse .

Behandling


Behandling for CFCL omfatter en bred vifte af muligheder , herunder steroid cremer , kemoterapi og antistoffer . Læger oprette en behandlingsplan , som er unik for hver patient . CFCL har en høj tilbagefald med gentagelser af kræft , men den overordnede prognose er stadig relativt godt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------