Position: sygdoms > 3 >

om DCIS med microinvasion behandlinger

  

Du skal bruge:
Nicotine patch
. Nikotin tyggegummi .
Solcreme .
Frugt og grøntsager .

Når du er diagnosticeret med duktalt carcinoma in situ , er de unormale celler i forbindelse med denne sygdom begrænset til kanalerne i brystet . Og mens DCIS betragtes som en invasiv form for kræft , er der mulighed for at have mindre metastase , kendt som microinvasion . Denne metastaser typisk sker inden for væv af brystet nærmest malignitet . Hvis dette skulle ske, vil lægen anbefale behandling .

Mastektomi


For nogle kvinder , duktalt carcinoma in situ med microinvasion ( DCIS-MI ) kræver en total mastektomi . I denne kirurgiske procedure , fjerner en kirurg hele brystet ramt af kræft . Samtidig er en lymfeknude dissektion , som er fjernelse af nogle eller alle af lymfeknuderne under det tilhørende armen , der almindeligvis udføres . Dette bruges til at afgøre, om de unormale celler har spredt i denne region af kroppen .

Breast-Besparelse Surgery


For andre kvinder , DCIS-MI kræver hvad der er kendt som en bryst-bevarelse kirurgi . Med denne type operation , er det kun ondartet svulst eller en del af brystet fjernet , enten gennem en lumpektomi eller delvist mastektomi , hhv . Begge procedurer indebærer fjernelse af kræft væv samt det omkringliggende raske væv . Dette kan efterfølges af en lymfeknude dissektion .

stråling


Mange gange , en bryst-bevarelse kirurgi er efterfulgt af strålebehandling for at dræbe eventuelle resterende unormale celler . Dette opnås gennem enten eksterne eller interne stråling . Når eksterne terapi bruges , er en stråle af ioniseret energi målrettet over det berørte område . Intern stråling administreres gennem en radioaktiv enhed indopereret nær det sted, hvor tumoren . Begge anvendelsesmetoder dræbe DNA unormale celler .

hormonbehandling

Med nogen af de DCIS-MI behandlinger , kan en form for hormonbehandling også anvendes til at sikre, at kræft ikke opstår igen . Hormonbehandling kan omfatte en selektiv østrogen receptor skærm . Tamoxifen er langt den mest udbredte stof, der anvendes i behandlingen af DCIS-MI , da det blokerer den måde, som østrogen interagerer med unormale celler . Udsættelse for østrogen kan stimulere unormale celler hurtigt dele , hvilket fik yderligere progression af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------