Position: sygdoms > 3 >

om armbånd til støtte for brystkræft

   Iført smykker , der er designet til at øge brystkræft bevidsthed er et populært og moderne måde til offentligt at vise dit engagement i at finde en kur mod brystkræft . Det kan også være en måde at vise støtte til en elsket en, der er blevet diagnosticeret med brystkræft . Mens enhver form for smykker kan laves om til brystkræftmåned smykker , armbånd er særligt udbredt og effektiv

Betydning


Smykker har været en vigtig del af det menneskelige samfund siden begyndelsen af civilisation . Selv om det kan blot være en fashion statement eller en smuk udsmykning , kan et smykke også være et symbol på dyb betydning . Udtrykket " opmærksomhed smykker "henviser til den kategori af smykker , som er specielt designet til at øge bevidstheden om en bestemt sygdom . Pink er blevet den farve der er forbundet med kampen mod brystkræft . Som et resultat , der ofte brystkræftmåned smykker omfatter pink elementer .

Typer


Armbånd at støtte kampen mod brystkræft er tilgængelige til at rumme enhver pengepung , og der er designs, der appellerer til enhver sans for stil . De spænder fra billige silikone armbånd til fine smykker fremstillet med guld og ædelstene . Nogle brystkræft armbånd designere optage inspirerende sætninger eller symbolsk charme i designet til at øge betydningen af armbånd . De fleste brystkræft støtte armbånd er designet til kvinder , men nogle er egnede til mænd eller børn .

Størrelse


Mange armbånd findes kun i én størrelse , men den gode nyhed er , at en standard armbånd vil passe de fleste håndled . For kvinder er standarden armbånd str. 7 inches . For mænd er standard størrelse 8 inches . Armbånd størrelser for børn fra 4 inches til 6 1 /2 inches til at rumme forskellige aldersgrupper . Brug en blød målebånd til at måle dit håndled . Tag målingen ved håndleddet knoglen. Mange armbånd er justerbare , eller er lavet med fleksible materialer til at rumme en bred vifte af håndleddet størrelser .

Fordele

Iført en brystkræft støtte armbånd giver alle, at du støder på ved, at du bekymrer sig om folk, der har været påvirket af sygdommen . Den kan også tjene som en påmindelse . Måske nogen vil bemærke din armbånd og husk, at hun forfalder til en mammografi .

Overvejelser

Når du køber et armbånd , der er beregnet til at støtte brystkræft , omhyggeligt undersøge, om ikke en del af købsprisen er doneret til en passende nonprofit organisation . Ikke alle bevidsthed smykker producenten eller forhandleren bidrager penge til de organisationer , der tjener brystkræft samfund .

Før du køber et armbånd for et barn , sørge for, at varen er sikker for børn . Armbånd med små dele er ikke egnet til små børn , og du bør være sikker på, at alle de materialer ugiftige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------