Position: sygdoms > 3 >

om brystkræft inddrivelse programmer

   Gendannelse af brystkræft behandling kan være stressende . De erfaringer, varierer fra person til person afhængig af typen af behandling modtaget. Din læge vil give dig råd og give dig med opfølgende aftaler for at kontrollere dine fremskridt . Du kan også blive tilbudt rådgivning til den fælles følelsesmæssige spørgsmål i forbindelse med inddrivelsen . Brystkræft inddrivelse programmer er designet til at blive brugt som supplement til den rådgivning fra din læge til at hjælpe dig med at få igennem opsvingsfasen både fysisk og følelsesmæssigt .

Breast Cancer Recovery Spørgsmål


Efter inddrivelsen fra kemoterapi og anden behandling , større klager over mange kræft overlevende omfatte ekstrem træthed og hvad nogle kvinder har døbt " chemobrain . " Chemobrain " er en term, der anvendes til at beskrive de negative virkninger af kemoterapi på hukommelse og evnen til at koncentrere sig. Sådanne frustrationer er det sidste, du har brug for , når de forsøger at løse tilbage til en normal daglig rutine . Andre bivirkninger omfatter vægtøgning , neuropati (beskadigelse af nerver , der fører til følelsesløshed og smerter ) og brystkræft relaterede Lymphedema .

Breast Cancer Relaterede Lymphedema


Ifølge Breast Cancer. org , brystkræft relateret Lymphedema ( BCRL ) er en almindelig bivirkning , som kan opstå under eller efter behandlingen . Det indebærer hævelse af det bløde væv i arm eller hånd med følelsesløshed og ubehag og er undertiden ledsaget af infektion . Det er ikke livstruende , men det er muligt at reducere dine chancer for at få det med visse øvelser .

Breast Cancer Recovery Program © ( BCRP ) Undersøgelse .


En undersøgelse foretaget af University of Pittsburgh og offentliggjort i American Journal of Occupational Therapy forhold inddrivelse af brystkræft overlevende , som havde BCRL der gik ind i BCRP med en kontrolgruppe, som fulgte råd fra deres læge med noget andet indgreb . Undersøgelsen konkluderede , at Breast Cancer Recovery Program © forbedret symptomerne på BCRL samtidig forbedring af livskvaliteten , humør , vægttab og arm fleksibilitet betydeligt bedre end kontrolgruppen . Dette var den første evidensbaserede at vise betydelige forbedringer i BCRL .

om brystkræft Recovery Program © ( BCRP )

Ifølge Breast Cancer Healing Inc , er programmet baseret på sund videnskabelig viden og er designet til kvinder som har gennemgået brystkræft kirurgi og kvinder, der har haft eller er i risiko for at udvikle BCRL . Programmet består af en række arm og afslapning øvelser designet til at øge mobiliteten og mindske stress med henblik på at vække immunforsvaret og reducere Lymphedema eller risikoen for at udvikle Lymphedema . Du kan deltage i et kursus eller bestille programmet online .

bor ajour

Ophold på forkant er der en genopretningsplan designet af Anie Toglia , nu desværre afdøde fra komplikationer af hendes kræft . Programmet kommer i form af en bog med elleve øvelser designet til at overvinde følgerne af mastektomi , lumpectomy og bryst rekonstruktionskirurgi . Bogen har til formål at bidrage til at mindske bivirkninger af behandlingen , herunder vægtøgning , BCRL , osteoporose , neuropati og ekstrem træthed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------