Position: sygdoms > 3 >

pædiatriske onkologi ikke- medicinske behandlinger

   Kræft refererer til en sygdom forårsaget af unormale celler , som deler sig ukontrolleret og ødelægger normale væv . Kræft hos børn er sjældne , men det er den næststørste dødsårsag i barndommen . Leukæmi , en kræft, som påvirker knoglemarven og blodceller , er den mest almindelige børnekræft . Der er flere ikke-medicinske behandlinger , der kan bruges som supplement til traditionelle medicinske behandlinger til at hjælpe børn med kræft .

Smerter og afslapning


Alternative behandlinger for kræft og andre sygdomme er ofte blevet undersøgt hos voksne onkologiske patienter , dog , har kun få undersøgelser udført på børn med kræft . En undersøgelse af børn diagnosticeret med kræft offentliggjort i " forebyggende medicin "fundet , at 73 % brugte en slags alternativ behandling . Disse behandlinger var generelt anvendes som supplement til medicinske behandlinger . Alternative behandlinger rettet mod kroppen , såsom akupunktur eller massage har hjulpet nogle børn kræftpatienter ved at fritage stress , spændinger og smerter i muskler og led . Afspændingsteknikker , yoga og meditation kan være effektive mestringsstrategier for børn og voksne , når der beskæftiger sig med træthed og angst , der kommer med en kræftdiagnose .

Livsstil Behandlinger


En sund livsstil er en vigtig del af forebyggelse eller bekæmpelse af kræft , især for børn . En sund kost kan give næringsstoffer, som hjælper kroppen med at bekæmpe kræft og bidrage til at afhjælpe nogle af de negative virkninger af kemoterapi og strålebehandlinger . Mayo Clinic anbefaler kræftpatienter til at " spise en sund kost fuld af frugt og grøntsager " og " får nok søvn , så du vågner følelse udhvilet . " Tilstrækkelig søvn hver nat kan hjælpe børn og voksne med den træthed ofte er forbundet med kræft .

Psykologisk Sundhed


En kræftdiagnose kan være meget angstprovokerende , især for børn . Leve med kræft kan være psykologisk stressende og udmattende , som kan medicinsk kræftbehandling såsom stråling eller kemoterapi . En støtte netværk af venner og forældre kan hjælpe et barn til at beskæftige sig med psykiske problemer af kræft . En betroet myndighed figur som en rådgiver , lærer eller præst kan hjælpe børn til at tale om deres frygt og angst .

Overvejelser

Alternative behandlinger såsom massage og akupunktur kan hjælpe med at lindre bivirkningerne af kræft og kræft behandlinger . En sund livsstil og psykologisk støtte er begge vigtige aspekter af kræft opsving . Men ingen af disse behandlinger er en effektiv erstatning for medicinsk behandling . De er typisk effektive i forbindelse med medicin behandlinger som kemoterapi , men ikke-medicinske behandlinger på egen hånd , er ikke tilstrækkelige til at bekæmpe kræft hos børn eller voksne . Det er vigtigt for forældre eller værger , der gør mest behandling beslutninger for pædiatriske patienter til at arbejde med en læge for at finde den bedste form for behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------