Position: sygdoms > 3 >

spindel - celle tymom

   En tymom er en kræftform, der udvikles i thymus , som findes under brystbenet . Denne lille kirtel er aktiv producerer forsvar celler ( lymfocytter ) i barndommen og ungdommen , som det fremgår af Charles Wood , MD , på OncoLink hjemmeside .Klassificeringen af thymomas har været genstand for debat , ifølge Fonden for tymisk Cancer Research . Defineres imidlertid National Cancer Institute en spindel celle kræft som svulsten , der indeholder lange spindlen-formede celler , som ofte begynder i huden eller i væv , der dækker de indre organer .

Kontroversiel Klassificering


Thymomas kan klassificeres efter forskellige systemer, afhængigt af hvilke egenskaber overholdes . Et af disse systemer benytter formen af celler til at differentiere kræft i thymus , og der peges på spindel-celle thymomas som dem, der har spindlen-formet celler ( bred i midten og skrå i ekstremiteterne ) .Men for at undgå misforståelser , når man klassificerer tymisk kræftformer , World Health Organization ( WHO ) har skabt en klassifikation baseret på alle tidligere systematisk organisering , som det fremgår af instituttet for tymisk Cancer Research 's hjemmeside . Ifølge disse oplysninger , kan spindel-celle thymomas også kaldet type A tymom .

Symptomer


Som rapporteret af Fonden for tymisk Cancer Research , cirka 30 procent af patienter med tymom øjeblikket ingen symptomer , når sygdommen er diagnosticeret . Hvis der er symptomer , de omfatter vedholdende hoste , brystsmerter , muskelsvaghed , øvre luftveje overbelastning , træthed , arm eller hævelse i ansigtet, anæmi , kortåndethed , synkebesvær og øget risiko for infektion .

Diagnose


tymom kan diagnosticeres gennem X-ray eller CT ( CT ) billeder af brystet , som anført af Wood på OncoLink . Biopsi , et udtræk af en stikprøve af svulsten til mikroskopisk analyse , er somme tider nødvendigt , før en komplet diagnose .

Prognose

Prognosen afhænger af stadium af sygdommen . Observere Masaoka system citeret af Wood på OncoLink , der er en fem-års overlevelse , efter den fase af kræft .I Masaoka system, er der 96 procent af overlevelse ændre sig, hvis kræft er diagnosticeret under Fase I ( tumoren ikke har invaderet omgivelser kirtel ) 86 procent , når i fase II ( det har spredt ud over kirtlen eller foring af lungerne hulrum ) ; 69 procent i fase III ( det har invaderet tæt organer , såsom lungerne og fartøjer ved siden af hjertet ) , 50 procent , når i fase IV ( det har spredt sig dybt ind nærliggende organer eller andre , gennem lymfesystemet eller blodbanen ) .

Behandling

Kirurgi , når svulsten kan fjernes helt , anbefales til trin I, II og III . Da thymomas er følsomme for stråling , brug af strålebehandling er også tilrådeligt , undertiden som et supplerende behandling efter kirurgisk fjernelse . Denne behandling er også gjort for at reducere risikoen for recidiv af tumor .kemoterapi med cisplatin , doxorubicin og ifosfamid anvendes ofte i fremskredent stadium af sygdommen . Nogle gange er kortikosteroider også bruges , men de udgør ikke kemoterapeutiske behandling , Wood opgjort til OncoLink .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------