Position: sygdoms > 3 >

tegn på metastasized brystkræft

   Learning , at brystkræft har spredt sig kan være ødelæggende for kvinder . kræften er nu avanceret , og har spredt sig via blodbanen til andre dele af kroppen . Metastaseret brystkræft spreder sig til knoglerne , hjerne , lunger og lever oftest , ifølge BreastCancer. org . Udover gennemgår test for at fastslå , om kræften har spredt sig , kan patienterne også identificere tegn på en metastase .

knoglemetastaser


Et område , der spredt brystkræft kan opstå, er i knoglerne . En større symptom på en metastase er knogle -, ryg- eller ledsmerter , ifølge BreastCancer. org . Denne smerte vil ikke have nogen umiddelbar årsag , varer mere end to til tre uger og bliver værre og værre . Udover den smerte , følelsesløshed eller svaghed kan forekomme i det område af metastaser . Hvis metastaseret brystkræft ligger i rygraden , kan patienten også opleve en ændring i hendes tarm eller blære aktivitet .

Brain Metastase


Et andet område, hvor metastaseret brystkræft kan form er i hjernen , i henhold til BreastCancer. org . Det mest almindelige symptom er hyppig hovedpine . Patienterne kan også opleve synsændringer , sådan en sløret syn, dobbeltsyn og et tab af synet . Andre patienter kan have personlighed ændringer , såsom irritabilitet . Svaghed i arme eller ben , samt tab af balance , er tegn på en hjerne metastaser. Yderligere symptomer omfatte forvirring , kvalme og kramper .

lunge metastase


sekundær cancer kan også forekomme i lungerne . De første tegn på en metastase i lungerne , ifølge BreastCancer. org , er en vedvarende hoste , der ikke har åbenbar årsag og bliver værre . Patienterne kan også opleve en åndenød eller brystsmerter . En ekstra tegn er et tab af appetit , som kan føre til vægttab .

levermetastaser

Brystkræft kan metastaserer i leveren , ifølge BreastCancer. org . Hvis en blodprøve er færdig , vil det afsløre abnorm leverfunktion . Et tegn er mavesmerter , der varer i lang tid og vokser stadig værre . Fylde og oppustethed i maven kan også forekomme , samt en gulsot . Som med en metastase i lungerne , kan patienter have et tab af appetit og deraf følgende vægttab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------