Position: sygdoms > 3 >

voksen hjernesvulst symptomer

   Mens en hjernesvulst kan ondartede eller godartede , kan lægerne på Mayo Clinic rapporten , at kun en biopsi af massen vokser på hjernen fortæller om kræft er til stede . Voksen hjernesvulst symptomer bør ikke ignoreres . Ud over kræft , kan en hjernesvulst skabe yderligere problemer , herunder hørelse eller tab af synet , ændringer i personlighed , migræne hovedpine eller kramper . Symptomerne i forbindelse med en hjernesvulst kan variere afhængigt af dens størrelse , vækstrate og placering .

Hovedpine


Hovedpine skal betragtes som et symptom på en hjernesvulst når mønstret af smerten ændringer . Hovedpine kan blive mere alvorlige eller sker oftere og i forskellige dele af hovedet . Hovedpine forbundet med hjernetumorer typisk er mest alvorlige i morgen kontra aften eller eftermiddag . Smerten kan blive vedholdende og kontinuerlig . Hovedpine forårsaget af en hjernesvulst ofte er ledsaget af kvalme og opkastning . Med en hjernesvulst , også kvalme er tydeligst om morgenen .

Senses


Når sanserne bliver ændret uden synlig grund , kunne det være et symptom på en hjernesvulst . En hjernesvulst kan forårsage pludselige ændringer i synet , der omfatter slørethed eller dobbelt syn . Hjernetumorer ofte til stede først som et tab af perifert syn , når patienter ikke kan se ud over den centrale del af synsfeltet . Synstab kan forekomme i et eller begge øjne . Høreproblemer , der kommer og går kunne indikere tilstedeværelsen af en hjernesvulst og kommer på gradvist eller angreb pludseligt . Når talesprog ændringer og patienten har talebesvær , der bliver gradvist værre , kan en hjernesvulst være til stede .

andre symptomer


Hvis en person, der aldrig haft krampeanfald pludselig begynder udviser tegn på kramper , kan det være på grund af en hjernesvulst . Hos mange patienter , begynder de at miste følelsen gradvist i en arm eller ben , fordi en hjernesvulst kan udvikle sig i nogen del af hjernen . Svaghed i arme og ben er ofte forveksles med et slagtilfælde som følge af en blokeret arterie , rapport lægerne på Nationalmuseet Brain Tumor Society . Andre udstille mærkelige , uforklarlige personlighed adfærd aldrig set før . Forvirring og hukommelsestab , intet har at gøre andre betingelser , kan tegn på udvikling af en tumor . Mange patienter mister kontrollen over deres balance og blive usikker , især når de har også en svær hovedpine . Unge kvinder kan stoppe menstruation eller blive diagnosticeret som infertile , når de har en hjernesvulst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------