Position: sygdoms > 3 >

wire lokalisering & bryst biopsi

   Der er flere forskellige metoder til at udføre bryst biopsier . Den anvendte metode afhænger af størrelse, placering og mulige bryst abnormiteter . Hvis en bryst masse ikke kan mærkes , radiologer bruge wire lokalisering til direkte kirurgen til massen

Wire Lokalisering


Mens . du sidder eller står , dit bryst er placeret som det ville være for en mammografi . Radiologen tilfører en lokalbedøvelse til følelsesløs området og ved hjælp af billedet på skærmen som en guide , indsætter en hule nål i brystet og tråde en tynd wire gennem den .

Breast Biopsi


I operationsstuen, bruger kirurgen wiren som en guide og fjerner de unormale område og derefter wiren . Den fjernede prøve går til røntgenafdelingen , som bekræfter det som det område, der ses på mammografi . Efter bekræftelse af, at ingen yderligere væv kræver fjernelse , lukker kirurgen incisionen .

Ardannelse


Den kirurgiske procedure forårsager midlertidig hævelse og blå mærker i nærområdet . Din kirurg kan angive , hvor du vil have et ar som følge af operationen . Arvæv udvikler , hvor det fjernede væv kan mærkes under hudens overflade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------