Position: sygdoms > 3 >

CMF protokol

   CMF protokol er den skitse til behandling af metastatisk brystkræft i etaper gennem tre . Det gives intravenøst i kombination med kemoterapi narkotika cyclofosfamid , methotrexat og 5- florouracil over en periode på fem til syv måneder

Dosis og varighed


Standard doser for CMF er cyclofosfamid 600 mg/m2 til 750 mg/m2 , methotrexat 40 mg/m2 og 5- florouracil 600 mg/m2 . Disse administreres sammen hver 21 dag i seks til otte behandlinger som foreskrevet af onkolog . Den onkolog bør revurdere behandlingen efter hver cyklus , og gøre en formel undersøgelsesprocedure efter tre cyklusser . Behandling kan justeres på baggrund af bivirkninger eller reaktioner på behandlingen .

Side Effects


Bivirkninger kan være farligt og kræver en ændring eller ophør af behandlingen . En reduktion i hvide og røde blodlegemer , kvalme og opkastning , hårtab , nyre eller blæren irritation , smag ændre eller mangel på appetit er almindelige. Æggestokkene af præmenopausale kvinder kan blive beskadiget og føre til midlertidig eller permanent infertilitet . Kardiovaskulære virkninger er blevet konstateret hos kvinder med de eksisterende hjertelidelser . Nogle lægemidler er kendt for at interagere med behandlingen narkotika .

Fordele


Eksperter møde på National Institutes of Health konsensus udvikling konference om adjuverende behandling for brystkræft i november 2000 anbefalede , at kvinder modtager kemoterapi , herunder CMF behandling , fordi Det har vist sig at reducere gentagelse af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------