Position: sygdoms > 3 >

Indholdet af cigaretter

   Tobak er ikke den eneste komponent i en cigaret . Tobaksfabrikanter tilføje mere end 4. 000 kemikalier i cigaretter for at forbedre smagen eller give cigaretter andre egenskaber . Mere end 60 af disse kemikalier er opført som kræftfremkaldende ( kræft forårsager forbindelser ) . Den seneste lovgivning vil tvinge tobaksfabrikanter at give oplysninger om alle kemiske og tilsætningsstof til cigaretter .

Kræftfremkaldende stoffer


Nikotin er vanedannende kemikalie, som er fundet i tobak . Det er en af de mest vanedannende stoffer i verden , og en lille dosis kan ofte fælde en person i en livstid af rygning . Cigaretter indeholder også kræftfremkaldende stoffer kaldet kræftfremkaldende stoffer. Nogle typer af kræftfremkaldende stoffer findes i cigaretter omfatte uretan , toluidin , nitrosaminer og benzo ( a) pyren . Hver gang en ryger tænder en cigaret , hun udsætter sig selv som potentielt dødelige sygdomsfremkaldende kemikalier .

Metals


Indtagelse af visse metaller kan forårsage en bred vifte af sygdomme og sygdomme . Cigaretter er vist at indeholde bly , som er særlig farlig for børn og kan forårsage højt blodtryk og nervesygdomme hos voksne . Kobber er også fundet i cigaretter , og kan forårsage nyresygdom . Kviksølv findes i cigaretter er meget farligt , hvilket skaber alvorlige psykiske problemer humør , adfærd og hukommelse . Aluminium findes også i cigaretter , og med høj nok eksponering , kan forårsage svage muskler og kronisk hoste .

andre skadelige kemikalier


En lang række andre kemikalier findes i cigaretter . Disse kemikalier påvirke næsten alle større orgel og system i kroppen . Opløsningsmidlet acetone er ansvarlig for neurologiske problemer og hovedpine . Kronisk eksponering for ammoniak kan permanent beskadige slimhinderne . Kendte giftstoffer , såsom arsen og hydrogencyanid , findes også i cigaretter . Kulilte , der almindeligvis omtales fra bilos produceres også fra at ryge cigaretter . Formaldehyd , der bruges til at bevare væv , er en anden del af cigaretter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------