Position: sygdoms > 3 >

digital mammografi tekniske specifikationer

   Digital mammografi er en maskine , der bruges til at diagnosticere brystkræft eller andre abnormaliteter . I modsætning til den analoge enhed , har den digitale enhed mange flere opgraderes attributter

Advancement


Den digitale enhed kræver 60 procent mindre stråling pr billede , har brug for færre billeder og er otte gange hurtigere end film mammografi ( analog ) , fange kræft i 65 procent af kvinder med tætte bryster . Når billederne er taget, kan radiologen zoome ind , forstørre og optimere de forskellige dele uden behov for ekstra billeder .

Forskelle


Fra patientens synspunkt , det digitale mammografi er egentlig ikke så meget anderledes fra den analoge version . Ifølge Avanceret afbildning af Alabama , positionering , kompression og udseende er de samme .

digitale enhed


Maskinen ligner en rektangulær kasse med et rør , hvor røntgenstråler er lavet . Det bruges specielt til bryst eksamener og har værktøjer, der giver røntgenstråler kun at undersøge brysterne . Enheden har en enhed, der positioner og komprimerer bryst i forskellige positioner for at opnå billeder i forskellige vinkler .

Betydning

Breast eksamen sker ved en digital enhed , er mere nøjagtige og hurtigere , især for kvinder , der har tæt brystvæv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------