Position: sygdoms > 3 >

forebyggelse af rygning aktiviteter

   Tobak brug er den førende dødsårsag i USA , og det er en af de mest forebygges aktiviteter . Det forårsager kræft og andre luftvejssygdomme , og omkring 3. 000 mennesker dør hvert år af kræft i USA fra passiv rygning . Mere end 96 milliarder dollars er brugt hvert år behandler tobaksrelateret medicinske problemer. Der er aktiviteter for børn at forhindre dem i at begynde at ryge , og der er mange måder at komme rygerne til at holde op for altid.

Celebrities mod rygning


Annoncer på tv fra berømtheder er blevet brugt til at sprede budskabet til yngre publikum for at forhindre dem i at begynde med at ryge . Disse public service- annoncer er blevet omtalt model Christy Turlington , idet " Seven Deadly myter " omkring rygning , som " det vil ikke ske for mig . " Plakater og annoncer i magasiner blev også brugt i forbindelse med tv- reklamer .

Tobacco Free Sport


High-profil trænere og atleter har sluttet sig til Center for Disease Control Tobacco Free Sports program . I 2001 gik det over hele verden og partnerskab med Verdenssundhedsorganisationen ( WHO) og Fédération Internationale de Football Association ( FIFA ) at fremme en tobaksvare-fri livsstil for unge . I 2006 Torino OL og OL i Beijing 2008 gik også uden tobak på grund af dette program .

for god til Narkotika


Det Mendez Instituttet har fremmet sine " Too Good For narko " uddannelsesprogram landsdækkende for kvaliteter K gennem 12 . Ved at fokusere på positive sunde kroppe , lærer børnene deres krop har brug for god ernæring og motion i stedet for narkotika, tobak , eller endog vold . Den prisbelønnede program har konstateret, at det har reduceret rygning i midten elever med 33 procent og gymnasieelever med 49 procent .

Substitution

Når rygere forsøger at stoppe , kan de føle trang til at lyse op igen . Ved at erstatte en cigaret med tyggegummi , nærende snacks , eller hårdt slik , kan du forhindre dig fra at ryge . Også , at optage nye sunde aktiviteter som at gå , læser eller sportsgrene kan få dine tanker på noget nyt og godt for dig . Forskning viser, at trangen må højst vare seks måneder, mens din krop langsomt er ved at tabe nikotin i dit system . Også , undgå situationer, hvor du normalt ville ryge , ligesom på en bar .

Akupunktur

Akupunktur er en alternativ måde at stoppe med at ryge , og nogle domstole nu mandat akupunktur som behandling til at stoppe rygning . Nogle rygere kan tage et par forsøg før du afslutter for god , og den østlige lægelig behandling har reelle resultater. Akupunktur behandler symptomer såsom nervøsitet , trang , og rastløshed , og bittesmå nåle er indsat i trykpunkter i øret og kroppen . En undersøgelse i Norge fundet , at akupunktur varede op til fem år i at ryge behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------