Position: sygdoms > 3 >

hvad betyder cpc cellelinie står for ?

   Plexus choroideus kræft ( CPC ) er en kræftform i hjernen , der forårsager svulster at udvikle sig i chorioideus plexus området . CPC cellelinjer fremstilles af disse tumorer og dyrkes i laboratorier til brug i kræftforskning

plexus choroideus Region


Den plexus choroideus ( CP ) del af hjernen er ansvarlig for produktionen af cerebrospinalvæske . den er placeret i det ventrikulære system i hjernen . Denne region har en rig blodforsyning , der leveres af en rig kapillær seng .

plexus choroideus tumorer


To typer af CP tumorer findes . CP papillomer er generelt godartede svulster , som sandsynligvis ikke spredes til andre dele af hjernen . CP karcinomer er maligne , med en højere chance for metastaser . Ifølge Boston Childrens Hospital , udgør CP tumorer kun 3 procent af pædiatriske hjernetumorer .

CPC Cell Lines


CPC cellelinjer er fremstillet af CPC tumorer , der blev kunstigt induceret hos gnavere ved hjælp af en særlig type virus . Disse CPC cellelinjer blev derefter brugt til forskning plexus choroideus funktioner og mulighed for forskerne til at drage en forbindelse mellem chorioideus plexus og immunforsvar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------