Position: sygdoms > 3 >

hvad er glucuronsyre ?

   Glucuronsyre er syre af sukker i urin. Det slutter sammen giftstoffer , såsom narkotika og hormoner , der findes i leveren og hjælper skylle dem fra kroppen . Glucuronsyre bruges ofte som en detox

Produktion


Glukuronsyrens dannes i leveren . Den daglige brug af over -the-counter og receptpligtig medicin har vist sig at nedbryder kroppens reservoir af glucuronsyre . Brugen af alkohol eller andre stoffer , der skader leveren også sænker kroppens evne til at producere glucuronsyre .

Funktion


Glukuronsyrens binder toksiner sammen og gør dem mere vandopløselige for at gøre dem lettere at passere gennem urinen . Det binder sig også til hormoner og frigiver dem i hele kroppen . Glucuronsyre hjælper i produktionen af ascorbinsyre .

glucuronsyre og Kræft


glukuronsyre er undertiden anvendes til behandling af prostatacancer. Det har vist sig at regulere testosteron niveauer og hjælper med at detox kemikalier i kroppen, hvilket menes at hjælpe med at behandle prostata cancer . Tilskud af glucuronsyre anbefales til mænd med risiko for prostatakræft som en forebyggende støtte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------