Position: sygdoms > 3 >

hvilken type kræft er lungehindekræft ?

   Mesothelium er en membran , der består af celler og væv denne linje indersiden af maven og de omkringliggende vitale organer . Denne membran fungerer som et beskyttende lag omkring hjertet , lungerne og det indre kønsorganer hos både mænd og kvinder . Mesotheliom er en kræft, som påvirker mesothelial celler, der udgør membranen

Historie


Opdaget første i Sydafrika i 1960 , i mænd, der arbejdede i asbest mineindustrien , var det ikke før 1974, at den medicinske verden formelt bebudet en klar sammenhæng mellem udsættelse for asbest og lungehindekræft . I dag er det almindeligt anerkendt, at asbest er katalysator for udviklingen af kræft , selv om udsættelse for asbest var 30 år eller mere , før sygdommen .

Typer


Fordi mesothelium membranerne surround forskellige organer og hulrum , når kræft invaderer cellerne i membraner , diagnose afhænger placeringen af de enkelte membran . Perikardial mesotheliom indebærer membran omkring hjertet , peritoneal lungehindekræft påvirker foring af bughulen , pleural mesotheliom indebærer lunge foring og testikel lungehindekræft rammer membranen omgiver de mandlige testikler .

Identifikation


Initial diagnosen lungehindekræft er ofte vanskeligt , fordi kræft er forholdsvis sjældne , som rammer ca 3. 000 patienter i USA årligt og symptomerne efterligne andre tilstande, der påvirker forskellige organer i kroppen . Hvis oplysningerne bekræfter tidligere eksponering for asbest opstår , diagnosticere kræft er nemmere .

Effects

Når malignt mesotheliom er til stede i patientens prognosen afhænger af typen af kræft til stede . Tidlig diagnose er afgørende for højere overlevelsesrate. Ti procent af alle lungehindekræft patienter levede 3 år efter diagnosen , men de diagnosticeres tidligt har en meget højere overlevelsesrate . Hertil kommer , overlevede 34 procent af peritoneal lungehindekræft patienter den 5-årige markør . Medmindre kræft er godartet , den breder sig hurtigt hos de fleste patienter .

Teorier /Spekulation

Generelt , jo sundere patienten , jo bedre er chancerne for overlevelse . Da mesotheliom er sjældent , undersøgelser er utilstrækkelige til at fastsætte en positiv prognose . Men en person, som kender hun led eksponering , enten direkte eller ved at leve med en person , der arbejdede omkring asbest , kan i høj grad mindske risikoen for nogensinde at udvikle kræft ved at leve en sund livsstil .

Overvejelser

Patienter, der udvikler lungehindekræft og kan dokumentere udsættelse for asbest i jobbet sted kan have søgsmålskompetence til at inddrive penge erstatning fra en tidligere arbejdsgiver , selv om eksponeringen opstået mere end 20 år siden . Kontakt en advokat , der repræsenterer patienter individuelt eller i et kollektivt søgsmål , at drøfte, om du er berettiget til at modtage godtgørelse ( se Resources nedenfor ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------