Position: sygdoms > 3 >

hvordan man finder hjernekirurgi ressourcer

  Hvis du er en kandidat til hjernekirurgi eller et familiemedlem til en kandidat , vil du ønsker at få så mange oplysninger som muligt . Vil du ønsker at lære om de erfaringer , begrundelsen for hjernekirurgi , procedurer og vejen til bedring. Der er mange ressourcer , hvor du kan få disse oplysninger. De følgende trin vil pege dig i den rigtige retning
1 .
Spørg din læge eller neurokirurg . Lægen og neurokirurgen er Deres bedste ressourcer til information om din hjerne operation eller operation på din elskede . De vil forstå oplysninger om din sag og vil være i stand til at give dig den bedst mulige information .
2 .
Deltag i en støttegruppe . Folk , der for nylig har gennemgået en hjerneoperation vil være i stand til at give dig detaljer fra deres egne erfaringer . De vil have første hånd viden om præ-operation og vejen til bedring. Neurologiske støttegrupper vrimler og tendens til at være betingelse-specifikke , for eksempel vil hjernesvulst vicitms har deres egen støtte grupper , som vil folk , der har oplevet hjerne aneurismer .

3 .
web sites som The Brain -og neurokirurgi Information Center er helliget hjernekirurgi og er fulde af patient-niveau information . Websteder som Bedre Sundhed har fuldstændig afsnittene om hjernekirurgi , som vil være en stor ressource . De fleste større , troværdig sundhedspleje web -stedet vil have ressourcer med henblik hjernekirurgi
4
Consult sådanne bøger som " hjernekirurgi : . . en forståelig og praktisk vejledning for hjernekirurgi patienter, deres familier og Læger "eller " hjernekirurgi for begyndere og større operationer for mindreårige "for at få en god indsigt i whys og hows af hjernekirurgi .
5 .

Hjernen er stadig et populært emne på pædagogiske tv -kanaler såsom Discovery Science eller Discovery Health . Check tidsplaner for disse programmer , eller kontakt kanaler for at få kopier .

gode råd og advarsler


 • Brug din læge og neurokirurgen som dit nummer ¨¦t ressource . Tillid til deres oplysninger over alle andre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------