Position: sygdoms > 3 >

hvordan man finder ud kræft statistik for en by

   De fleste stater holde meget nøje statistik over forekomsten af kræft . Sporing disse statistikker er afgørende for forståelsen af sygdommen og til at markere fremskridt i kampen mod den . National Cancer Institute og Centers for Disease Control og Forebyggelse er to nationale kilder til statistikker , men detaljerede databaser kan også findes på de enkelte statslige hjemmesider . Numrene og typer af kræfttilfælde er generelt spores af amt , men kræft statistik for bestemte byer kan beregnes eller udledes af disse tabeller .

nationale databaser


1 .
Besøg National Cancer Institute 's statistikker webside ( se Referencer ) .
2 .
Klik på " State Kræft Profiler " under " Find Cancer Statistik . "

3 .
Vælg en stat fra top drop down boks , og vælg en type af kræft fra den anden drop down boks . Klik på " Generer profil. "
4 .
Gennemse resultaterne for at finde statistik for den by, du er interesseret . For eksempel , hvis du er på udkig efter brystkræft statistikker for Denver , Colorado vil du se at Denver County har et gennemsnit på 59 dødsfald om året af brystkræft . Den side , du genererede vil indeholde meget detaljerede tabeller og grafer giver dig mulighed for at sammenligne og analysere mange forskellige typer statistikker .
5 .

Besøg National Program for Kræftregistre på Centers for Disease Control og Forebyggelse hjemmeside for en alternativ metode til forskning kræft statistik ( se Referencer ) .
6 .
Klik på den tilstand du er interesseret i på det interaktive kort .
7 .
Klik på " Cancer incidens Data " på siden vedrørende den enkelte stat .

8 .
Gennemgå tabeller, der viser den årlige forekomst af alle kræfttilfælde fordelt på amt . Du kan forfine din søgning ved hjælp af drop down bokse øverst på siden til at søge efter særlige kræfttilfælde hos især amter vedrørende den by , du er interesseret i.

stat Statistik


1 .
Besøg hjemmeside Department of Health eller Institut for Folkesundhedsvidenskab i den stat , hvor den by, du er interesseret i , er beliggende .
2 .
Klik på en link til statistikker eller sundhedsdata .
3 .
Vælg " Cancer " fra listen over sygdomme og lidelser får .
4 .
Gennemse de tilgængelige statistikker , som sandsynligvis er opført af amtet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------