Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan finde de bedste åben hjerte- kirurg i dit område

  Vælge en åben hjerte- kirurg er en stor beslutning . Kirurger er forskellige i kvalitet , erfaring og service , så vælg din kirurg forsigtigt og kun efter at gøre en grundig forskning . Her er nogle måder at finde de bedste kirurg i dit område
1 .
Spørg dine venner og familie om eventuelle hjerte kirurger , de kender i din by eller i nærheden . Forhøre sig om deres oplevelser , eventuelt med disse kirurger .
2 .
Spørg dine venner og slægtninge, hvis de kender til de lokale folk, der har haft åben hjerteoperation gjort i fortiden , så kontakt disse mennesker. Spørg dem om deres kirurger og oplevelser .

3 .
Surf online åben hjerte- kirurger i dit område , ved hjælp af søgeordene " åben hjerte- kirurg ", og dit område navn .
4 .

Kig efter lokale hjertet kirurger på de gule sider og kontakt dem . Tjek deres legitimationsoplysninger , erfaring , succes rate , deltagelse i forskning og uddannelse , og patienternes tilfredshed .

5 .
Kontroller bestyrelse certificering af enhver kirurg , du overvejer.

6 .
Spørg enhver anden lokale læger du måske kender til deres anbefalinger . Læger er ofte velinformerede om succes ( eller fiasko ) historier om operationer foregår i deres område . Find ud af deres udtalelse , før du vælger din kirurg .
7 .

Consult så mange mennesker som du kan, før der træffes beslutning om en kirurg .

gode råd og advarsler


 • Find ud af oplysninger om hospitaler samt kirurger . Hvis du bor i USA , har din operation på et hospital , der er akkrediteret af Den blandede Kommission om akkreditering af Healthcare Organizations ( JCAHO ) . JCAHO er anerkendt landsdækkende som et symbol på kvalitet , og det anerkender næsten 18. 000 sundhedspleje organisationer og programmer i U. S.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------