Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan finde de bedste browlift kirurg i dit område

  Ikke alle kosmetiske kirurger har samme niveau af dygtighed eller erfaring . Hvis du overvejer en procedure som browlift kirurgi , skal du finde de bedste kirurg , fordi du vil se på deres arbejde hver dag . Få det bedste plastikkirurg stakke oddsene for lykke i dit hjørne , før du går under kniven

Du skal bruge: .
internetadgang
Computeren.


1 .

Saml en liste over plastikkirurger fra anbefalinger fra venner og sundhedspersonale . Du er ikke træffer en beslutning endnu , blot at starte processen med et stort, men alligevel overskuelige pulje af valg .
2 .
Gennemgå registreringer af disse plastikkirurger . Check med den amerikanske bestyrelse af medicinske specialer for at få oplysninger om hver enkelt læge har certificeringer
3 .
Check for flere detaljer på statsligt niveau . Kontakt staten medicinske bestyrelsen for hver af de browlift kirurger og opdage eventuelle disciplinære eller retssager er blevet rettet mod nogen af de kosmetiske kirurger .

4 .
Fjern nogle af de plastikkirurger på den liste, som ikke har bord certificering eller har haft nogen disciplinære foranstaltninger mod dem . De resterende kandidater er nu klar til runde to .
5 .
Evaluer før og efter billeder af hver af de browlift kirurgens arbejde . Vælg den kirurger med de bedste resultater . Skære de andre ud af spillet .
6 .

Interview den resterende håndfuld af kirurger . Bemærk hvordan deres personlighed og stil masker med dig .
7 .
Vælg den kirurg , hvis mandat , erfaring og dygtighed er kombineret med en personlighed , som du let kan arbejde med . Dette vil være den bedste plastik kirurg for dig .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at spørge, hvor meget rekreation tid var tilladt før efter skud blev taget . Det er svært at sammenligne en efter skud taget fem dage efter en operation med en taget fem uger efter indgrebet .
 • Se om du kan planlægge en in- person interview med en plastikkirurg . Brug dette ansigt -til-ansigt tid til at få en stærkere fornemmelse af kirurgens personlighed og filosofi .
 • Ikke forske lægens rekord og beskæftiger en tilfældig en spredning udvalg teknik kan resultere i utilfredshed med browlift procedure . Tag din tid og få det rigtige .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------