Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig på bypass operation

  Tyve procent af alle patienter siger, at de føler sig deprimerede , før deres hjerte bypass procedurer . Uddannelse og afslapning er nøglen til at dæmpe frygten du føler om denne operation

Du skal bruge: .
Puder
Fiberrige Foods .
Antimikrobiel Sæbe .
Nail Polish Remover .

Afslapning Tapes .


1 .
Stil spørgsmål . Bliv fortrolig med din kirurgiske indgreb og inddrivelse følgende periode . Mange sygehuse tilbyder præoperativ klasser og film , og nogle vil give dig en rundtur i ICU .
2 .

Tal med folk, der har haft kirurgi . Deltag i en støttegruppe eller online nyheder gruppe .
3 .
Rådfør dig med din læge eller en rådgiver , hvis du er deprimeret eller bange . Mange patienter bange for, at de vil have en " midlertidig død " mens du er på hjerte-lunge-maskine . Dette er ikke sandt . En positiv mental attitude er vigtig .
4 .
Slap af, og trække vejret dybt . Det er godt for din hjerne og lunger , og det vil hjælpe med at forhindre lungerne komplikationer efter operationen . Tilbringe tid sammen med din familie , og gøre ting , der er afslappende for dig .

5 .
Spis masser af fibre og drik masser af vand i en uge før operationen, medmindre din læge fraråder det . Du ønsker ikke dine tarme fuld af afføring under og efter din procedure . Brug ikke et lavement , medmindre bestilt af din læge .
6 .
Undgå aspirin i mindst en uge før operationen. Hvis du tager digitalis , så fortæl din læge .
7 .
Vask hele din krop med en anti-mikrobiel sæbe , to gange om dagen i tre dage før din operation . Være særligt opmærksom på dit bryst , nakke og ben .
8 .
Fjern fingernegl og toenail polish , og alle smykker . Du kan være i stand til at holde dit bryllup band på .
9 .
Ankom på hospitalet i tide og underskrive din kirurgiske tilladelse .
10 .

Mind din kirurg , og narkoselægen , hvis du er allergisk over for noget medicin .
11 .
Få vejet, og har de nødvendige forud-op test udført .

Tips og advarsler


 • Practice hoste og trække vejret dybt med en pude imod dig brystet før kirurgi-du vil blive bedt om at gøre dette efter operationen . Sidde op så lige som du kan trykke på puden i midten af brystet , tager den dybeste indånding kan du holde den i 30 sekunder og derefter hoste kraftigt . Gentag dette, indtil du kan hoste og trække vejret dybt uden at tænke over det .
 • American Heart Association tilbyder hjerte bypass støtte grupper , der er kendt som " lappede Hearts " i de fleste samfund . Ring til (800 ) AHA-USA 1 for yderligere information .
 • Hvis du har spørgsmål eller bekymringer , skal du kontakte en læge eller andet sundhedspersonale , før udøvelse af enhver aktivitet relateret til sundhed og kost . Disse oplysninger er ikke tænkt som en erstatning for professionel lægelig rådgivning eller behandling .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------