Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan gøre rinestone smykker

   Rhinestone smykker glimmer og skinner uden at det koster så meget som dyrebare ædelsten smykker . Gør dit eget rhinestone smykker derhjemme giver dig en langvarig hobby , som giver dig en -of-a -kind kreationer at have på og give som gave . Gøre din egen rhinestone smykke indebærer anvendelse af en bred vifte af materialer , og afhængig af dit niveau af kreativitet , kan du oprette indviklede kunstværker eller simpel smykker stykker , der changerer

Du skal bruge: .
Diverse rhinestone perler
Assorterede spacer perler .
Smykker wire rulle ( tynd ) .
Saks.
Assorterede smykker resultater.

Smykker lim .


1 .
Snip en længde på tynd smykker ledning fra rullen . Afhængig af den type smykker du laver , skal den skæres i passende længde. For eksempel kræver en løstsiddende halskæde , som omkring 16 inches af ledning fra rullen , mens et armbånd kræver 8 inches .
2 .

Tie ud den ene ende af ledningen til en smykker konstatering , sådan som en omskifter stykke eller en wire ring . Først , binde den bitre ende af wiren omkring loop af smykker finde , så dobbelt knude . Klemme en prik af lim på knuden for at holde den på plads .
3 .
Skub en rhinestone perle ned på længden af wiren , indtil det hviler på toppen af knyttede ende . Gentag dette trin med et udvalg af rhinestone perler , indtil du opnår en række, du er tilfreds med .
4 .
Skub en spacer perle ned på længden af wiren . Spacer perler give accent og giver dig mulighed for at gemme den mængde rhinestone perler , du bruger . Du kan også oprette et design ved hjælp Rhinestone og spacer perler . For eksempel , for hver tredje rhinestone perler bruge en spacer perle , og veksler med dette mønster .

5 .
Tie ud i slutningen af ledning til smykker konstatering , der svarer til en i den anden ende af ledningen . Dette kan være en cirkel klemme , en karabinlås eller endda en skiftefunktion . Gør dette efter at hele længden af tråden beaded med rhinestones og spacer perler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------