Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe nogen, efter bypass-operation på hospitalet

  Bypassoperation kræver en langvarig opsving periode . I løbet af denne tid , elskede din man vil behov for hjælp og TLC . Yder pleje kræver en grundlæggende forståelse af , hvad han eller hun har brug for efter en større operation

Du skal bruge: .
Antimikrobiel Sæbe
. Kirurgisk Masker .


1 .

Besøg patienten så meget som du kan , medmindre hun eller hendes læge råde dig til ikke at .
2 .

Hjælp hende med måltider . Sygeplejerskerne vil sætte patientens bakke op og få hende i gang . Må ikke hover eller dikkedarer , men give hende en hånd , hvis hun har brug for det .
3 .

Hjælp hende gå . Det er betryggende for en patient at få en kærlig arm at læne sig imod, når hun er slentre op og ned i hallen , tager til i styrke i benene .
4 .
opmuntre hende til at gå , hoste og trække vejret dybt , og undgå stress , men være afslappet omkring det .
5 .
Undgå at have masser af mennesker i at besøge medmindre patienten beder for dem . Husk hun er stadig midt i en større genopretning. Begræns besøgende til kun de mest umiddelbare familiemedlemmer. Lad børnene hjemme, hvis det er muligt.

6 .
tilskynde patienten til at følge instruktionerne i hendes læger og sygeplejersker . Lad patienten klage , men ikke tage hendes side og fortælle hende det er OK at springe sin post-op -aktiviteter , når hun føles det .
7 .
Spørg læger og sygeplejersker spørgsmål når der er noget du ikke forstår . Har tillid til det medicinske personale .

gode råd og advarsler


 • Visiting betyder ikke, du skal tale med patienten konstant eller besvare hendes telefon eller give hende din mening på hver eneste lille ting . Den mest terapeutiske måde at besøge i længere tid er at sidde stille , flere Skridt fra patientens seng , og bare være . Patienten vil føle sig trygge og trøstede have dig i nærheden , men du vil være langt nok væk , at hun kan tage en lille lur , når hun har lyst til det.
 • Hvis du eller din nærmeste familie er syg med en forkølelse Gør influenza eller ondt i halsen , ikke besøge patienten , medmindre du bære en kirurgisk maske . Patienten er med alle sine fysiske ressourcer til at inddrive fra en større operation. Det er urimeligt at bede sin krop til også at bekæmpe off en infektion , som du eller nogle andre besøgende har bragt i. Spørg ICU sygeplejerske for en maske , hvis du føler dig syg . Eller blive hjemme og sende en anden nær slægtning til at tage din plads .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------