Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan planlægge din brystrekonstruktion operation

  Brystrekonstruktion kirurgi er for kvinder, der gennemgår en mastektomi (fjernelse af den ene eller begge bryster ) . Normalt en kvinde vil gennemgå en mastektomi , når kræftknude er påvist i denne del af kroppen . Brystrekonstruktion i en sådan situation er noget anses for at forbedre formen på brysterne og forbedre deres generelle udseende
1 .
Sørg for at du mentalt er forberedt og fysisk egnet til denne operation . Fysisk fitness kan kun vurderes af lægen .
2 .
Kontakt en plastikkirurg eller en onkolog i dit nabolag ved at lave en aftale for en konsultation . Du kan forberede en liste af kirurger fra De Gule Sider eller fra en online- søgning af kirurger i dit område . Også kan din egen læge anbefaler også navnet på en plastikkirurg .

3 .
Mød kirurgen og informere dem om de grunde, du ønsker at gennemgå denne operation . Fortæl lægen om dine vaner , fysiske problemer og eventuelle medicin, du tager .
4 .
søge råd hos din kirurg afhængig af din nuværende helbred . Spørge, om denne operation ville være en fordel for dig eller ej. Rydde enhver tvivl om den operation før der træffes beslutning .
5 .

Spørg om risikofaktorer , typer af brystrekonstruktion , drift tid , helingsperioden og så videre .
6 .
Forstå slags brystrekonstruktion metode . Det kan være en simpel klap eller en expander og implantat . Kirurgen vil skabe en bunke , der ligner en normal bryst . De kan bruge væv fra ryggen , låret eller maven på din egen krop til at genopbygge brystet . En anden operation kan være nødvendig , hvis du vil brystvorten og areola restaureret .
7 .
Tjek med din læge forsikringsselskab om, hvad der dækkes , og hvis du ikke har den nødvendige dækning , bestemme prisen , og hvordan du vil betale for operationen .

gode råd og advarsler


 • Følg alle de retningslinjer, som din læge om din fitness og sundhed .
 • Vælg plastik og bryst kirurg omhyggeligt efter flere høringer . Sørg for at du har alle dine spørgsmål besvares, inden der træffes en sådan et stort skridt .
 • Få flere oplysninger om brystrekonstruktion kirurgi online ( se Resources nedenfor) .
 • Hold havd realistisk omkring operationen resultater . Det giver forbedringer, ikke perfektion .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------