Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan regrow håret efter kemo

  Efter den sidste runde af kemoterapi -behandlinger, i gennemsnit hår begynder at vokse inden for to til tre uger . Det kan tage op til to måneder for dit hår til at vokse i dit normale tempo , og mindst 4-6 måneder for kræftpatienter , der modtager fuldstændig hjerne stråling, i henhold til BreastCancer. org . Må ikke være foruroliget , hvis dit hår gror ud igen en anden farve eller konsistens . Effekterne af kemoterapi, tager tid at stilne i hårsækkene , hvilket kan forårsage dit hår til at vokse sig tykkere , curlier eller mere lige end dit oprindelige hår . . Til sidst , vil det dog normalt vende tilbage til dets tilstand før kemoterapi
1 .
Vask dit hår mindst to gange om ugen med en mild shampoo , som de er bestemt til babyer eller tørt , skadet hår . Massere din hovedbund , som du vasker dit hår til at fjerne ethvert skalaer og skorper . Opfølgning hver hårvask med en fugtgivende conditioner udviklet til fint hår .
2 .
Air tørre dit hår for at undgå indflydelse af hårde varme fra hårtørrer på dit hår og hud , som er både i en yderst skrøbelig skiftes periode efter kemoterapi behandlinger . Derudover undgå varme styling værktøjer som krøllejern og strygejern . Kemoterapi gør hovedbunden bud , og det kan tage et stykke tid, før din hovedbund justerer og bliver hård nok til at med stander de høje temperaturer fra varme styling værktøj .

3 .
Hold hårstylingsprodukter på et minimum . Overdreven styling og anvendelse af kamme , kan børster og hårnåle forårsage skade på din nye hår , som er modtagelige for brud .
4 .
Minimer din brug af styling-produkter såsom gele , hårspray og mousse . Den amerikanske Hårtab Rådet siger disse produkter kan føre til oprustning , som kan hæmme væksten af dit hår eller fører til hovedbunden lidelser . Beslutter at bruge styling-produkter , vælger for lette at holde produkter, der skylles let med mild shampoo og øge mængden af gange du vasker dit hår hver uge . Du kan dog bruge produkter , der indeholder minoxidil , der markedsføres som Rogaine , som en sikker behandling til at øge dit hår vækst cyklus og fastholdelse .
5 .

Undgå kemiske processer såsom permanenter , relaxers , hår farve og hår blegning reducere håret knækker og chancen for irriterende din hovedbund . Hvis du beslutter dig til Perm eller slappe af dit hår , så vent til du bliver mindst tre inches af hår . Hvis du ønsker at anvende en farve ansøgning , vælge en mildere semi-permanent hårfarve og vente nogle måneder for at give din hovedbund til desensitize .

gode råd og advarsler


 • Brug en paryk , hårpynt eller et hoved tørklæde til at dække udtyndet områder , mens dit hår er i den indledende fase af vækst .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------