Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide den nyeste teknik i åben hjerteoperation

  Der henviser til standard åben hjertekirurgi indebærer en 8-til 10-tommer snit gennem længden af brystbenet , nyere teknikker er mindre indgribende og kan kun kræve en 2-til 4-tommer snit . Minimalt invasive teknikker kan også benyttes til at høste benet vener bruges til at skabe omfartsveje . Før det bliver noget gjort kirurgi , finde ud af om de nyeste teknikker til rådighed , og se , om de lyder rigtigt for din tilstand
1 .
Gør så meget forskning som du kan om nye teknikker, der findes for en hjerteoperation . Kig på nettet og på dit lokale bibliotek . Tal med nogen, der for nylig har haft åben hjerteoperation . Spørg din hjertespecialist om de nyeste teknikker .
2 .
For patienter med begrænset blokeringer , en minimalt invasiv koronar arterie bypass operation kaldet OPCAB ( uden brug af pumpe koronararterie bypass ) kan nu ske på et bankende hjerte . En kardiopulmonale bypass og hjerte-lunge- maskine er ikke påkrævet. Undersøgelser viser en reduktion i blødningskomplikationer , post-operative intubation , tid i intensiv behandling , samlet hospitalsopholdet , sygelighed og varighed ventilations support .

3 .
anden ny teknik kaldet MIDCAB ( minimalt invasiv direkte koronararterie bypass ) er også udført på et bankende hjerte og bruger en lille 4- tommer snit . Denne procedure er kun beregnet til at omgå en eller to koronararterier . Fordele frem for traditionelle bypassoperation omfatte : kortere procedure (2 til 3 timer i stedet for 3 til 6) ; reduceret inddrivelse tid ( fra måneder til dage eller uger ) , nedsættes behovet for blodtransfusioner , eventuelt mindre smerte og ubehag , og op til 40 % besparelser .
4 .
Minimalt invasiv ventil kirurgi kræver , at hjertet stopper slå . En ny metode til at stoppe hjertebanken bruger et kateter placeret gennem en pulsåre i benet og ind i aorta . En ballon i spidsen udvider og blokerer flow gennem aorta at stoppe hjertebanken .

5 .

Robotic kirurgi bruger endnu mindre incisioner og blyant-tynd instrumenter . Kirurgen sidder ved en konsol med en videoskærm og vejledninger robotarme til at betjene instrumenterne .

gode råd og advarsler


 • sikkerhed OPCAB og MIDCAB er stadig i spørgsmål, da disse procedurer er af nyere dato og langsigtede resultater er ikke kendt . Vær sikker på din kirurg er erfarne og komfortabel med enhver procedure , du vælger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------