Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide hvor længe brystreduktion vil tage

  At kende sandsynlige varighed brystreduktion procedure , skal du kende omfanget af operationen , der skal perfromed og de særlige oplysninger om din sag . Mere omfattende operationer vil tage længere tid , mens lettere operationer kan udføres hurtigere . Også være klar over , at der er visse faktorer du kan styre , der vil påvirke længden af operationen
1 .
Start med en generel rækkevidde . To til fire timer er en sikker satsning for den nødvendige tid til at udføre en brystreduktion .
2 .
Spørg din kirurg for detaljer . Hvis din brystreduktion vil indebære fjernelse og refiksation af din brystvorte , vil proceduren tage længere tid at udføre .

3 .
Tal om størrelsen af operationen . Hvis der er mere væv bliver fjernet , vil transaktionen en tendens til at tage længere tid .
4 .
Spørg din kirurg om formen af brystet . Afhængigt af den endelige udformning ønskede for dine bryster , operation kan tage en mere eller mindre tid .
5 .

Spørg din kirurg om sundhed faktorer, som kan påvirke mængden af tid, der kræves for kirurgi . Nogle sundhedsmæssige faktorer såsom diabetes , rygning og vægt problemer kunne komplicere operationen , og derfor kræver mere tid .

gode råd og advarsler


 • stak resultaterne i din fordel . Nogen faktor , der øger kirurgi tid , der er inden for din magt til at kontrollere , såsom livsstil eller kost , stiles til at reducere kirurgi tid .
 • Denne artikel bør ikke tages som det sidste ord om dette emne . Det er en guide til almindelig orientering . Rådfør dig med din læge om de specifikke detaljer i din operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------