Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , om hjernekirurgi er smertefuldt

  Hjernekirurgi er et af de mest skræmmende operationer en person kan tåle . Mens tanken i sig selv er skræmmende , hjernekirurgi er nødvendigt for at bekæmpe visse former for kræft , støtte ofre for slagtilfælde og hjælpe hovedtraume ofre leve et normalt liv . Folk , der skal gennemgå hjernekirurgi og deres kære ønsker at vide, om hjernekirurgi er smertefuld . Det korte svar er ikke så meget , som du måske tror
1 .
Hjernen er epicentret for følelser , bevidst og ubevidst funktion , tænkning og hukommelse . Din hjerne er grunden til du genkende og føle smerte , men underligt nok , gør din hjerne ikke har nogen smerter receptorer af sine egne .
2 .
Spørg din læge og neurokirurg , der vil skal foretage operationen , hvor meget smerte man kan forvente . Hjernekirurgi er udført med patienterne, mens de er vågne og sover . Under operationen vil du have bedøvelse , enten lokalt eller generelt. Uanset hvad, vil du føle noget i løbet af hjernekirurgi .

3 .
Lær om den post- operative smerter . Endnu en gang , er det mindre end du måske tror . Du vil få en hovedpine for et par dage , og det vil være en meget stærk en . Heldigvis , vil du være i stand til at tage smertestillende medicin for at håndtere smerten . Intet er for stærk , selv om . Lægerne vil have dig til at være opmærksomme .
4 .
Hvis du kender nogen, der har gennemgået en hjerneoperation du kunne spørge dem om den smerte , eller du kan deltage i en støttegruppe .
5 .

Brug nyttige web- sites som The Brain og Neurokirurgi Information Center , bedre sundhed eller nogen af de kendte , troværdige online ressourcerne i sundhedssektoren.
6 .
Læs bøger . Hvis du vil vide mere om hjernekirurgi , og den smerte , der er involveret , kan du prøve at bøger som " hjernekirurgi : en forståelig og praktisk vejledning for hjernekirurgi patienter, deres familier og læger "eller " hjernekirurgi for begyndere og større operationer for Mindreårige . "

gode råd og advarsler


 • Stil så mange spørgsmål om din læge og neurokirurgen som du kan . De er din bedste kilde til information .
 • Følg alle instruktioner fra læger og kirurger inden operation for at undgå komplikationer .
 • Vær ikke bange for at bede om hjernekirurg legitimationsoplysninger og referencer . Det er din hjerne vi taler om .
 • Lad ikke hjernekirurgi vente . Hvis din læge mener, du er en kandidat til hjernekirurgi du ville være klogt at have til operationen så snart som muligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------