Position: sygdoms > 3 >

hvordan man passer dig selv efter åben hjertekirurgi

  Åben hjerteoperation er normalt udføres for at afhjælpe medfødte defekter i et hjerte , til at erstatte en defekt ventil eller for at omgå blodforsyningen omkring blokerede hjertet arterier . For at få mest ud af operationen , er det vigtigt at tage vare på dig selv under helingsprocessen
1 .
fremkomme med alle de fakta om din nuværende helbredstilstand til din læge . De fordele, du kan forvente vil variere afhængigt af din nuværende hjerte og fysiske forhold .
2 .
Spørg din kirurg , hvis du har brug for at foretage ændringer i din nuværende livsstil , som kunne forbedre deres fordele af kirurgi . For eksempel, hvis du er ryger , er det bedst at stoppe med at ryge øjeblikkeligt for at undgå risici og få maksimal udbytte af operationen .

3 .
så meget forskning som du kan om den kommende kirurgi og hvordan man kan maksimere fordelene.
4 .
størst muligt udbytte af operationen ved at tage sig af dig selv bagefter . Bær lun elastiske strømper i løbet af dagen ( og fjerne dem om natten ) i mindst to uger efter operationen , at støtten blodgennemstrømningen og bidrage til at mindske hævelser i benene.
5 .

Tag ikke karbad bade i fire til seks uger efter din operation , eller indtil din incisioner er helet . Brusere er OK , og du kan forsigtigt vask ( men ikke gnide ) din incision med sæbe . Må ikke bruge cremer eller lotion på snit , indtil de er helbredt .
6 .
Undgå at krydse dine ben , der forsinker blodgennemstrømning . Hvis dine ben eller fødder svulmer , sætte dem op på en stol eller skammel .
7 .
Prøv at undgå situationer , personer og samtaleemner , der gør dig anspændt eller vred , som vil lægge pres på dit hjerte .

8 .
Pace dig selv og tage det roligt , mens du på fode igen. Undgå at løfte noget mere end 10 pounds . Gå langsomt , hvis du er nødt til at klatre trapper , og bruge gelænderet . Hvis du føler dig træt eller træt , ikke presse dig selv , bare stoppe og hvile for en stund .

gode råd og advarsler


 • Vælg din kirurg omhyggeligt og diskutere alle de mulige risici og fordele ved operationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------