Position: sygdoms > 3 >

hvordan man passer sting

  Sting er generelt fjernes efter 5 til 15 dage , selvom dit sår vil ikke sandsynligt helbrede i flere måneder eller længere . Dit job er at holde dem rene og beskyttes af den korte tid , de er der

Du skal bruge: .
Betadine svaberprøver
Antibiotisk salve .
Vatpinde .
Sterile vatpinde .

Termometre .
Vatpinde .
Termometre .


1 .

Hold dine masker helt tør for de første 24 timer. Du kan forsigtigt vaske dit hår , når du kommer hjem-hovedbunden sår arealer-men ikke igen før efter stingene er ude .
2 .
Tør dine masker straks efter badning , brusebad eller noget andet tidspunkt de bliver våde , indtil det er tid til lægen for at fjerne dem .
3 .

Rens din masker to gange dagligt eller som bestilt af din læge . Følg rengøring af duppe et tyndt lag antibiotisk salve over toppen af dit masker

4
Påfør salven med en vatpind fra midten af såret udad-. en afgørende detalje således at muligheden for at trække bakterier i såret .
5 .
Undersøg dit masker og sår for tegn på infektion , såsom øget rødme og hævelse eller pus dråber , hver gang du rengør din sting.
6 .

lugte din sting. Hvis de har en karakteristisk sygelig lugt , kan såret under blive smittet
7
Check for følelsesløshed eller prikken under din sår-. endnu et symptom på infektion . For eksempel, hvis du har 10 masker på toppen af din hånd , og tre af dine fingre udvikle følelsesløshed på den fjerde dag , kan du have en infektion .
8 .
Undgå at ramme eller slag på såret over noget . Sømme er stærke, men ikke taet .

gode råd og advarsler


 • På sygehuset er der masker rengøres med betadine podninger , store vatpinde mættet i betadine ( også kendt som povidine-jod 10 procent ) , hvilket er en aktuel antiseptisk kim killer .
 • sømme tendens til at få sprøde og tørre , så du kan blive nødt til tørre podepinden over såret og lad betadine løsning til hvile i et minut , før de kan svaber væk sårvæske .
 • Det er acceptabelt at anvende en usterilt vatpind til at anvende din salve hvis din såret er lille . Men for store , dybe sår , investere i en pakke af sterile vatpinde og anvende din salve med dem .
 • Ud over at fungere som en kim killer , vil din salve også hjælper med at holde masker og hud smidigere og mindre stram-følelse .
 • Sørg for ikke at svømme eller nyde din sting i vand .
 • For dybe sår , der kræver flere sting , tjekke din temperatur hver dag i de første syv dage. En lav-feber kan være en indikation af en systemisk infektion , muligvis som et resultat af din såret .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------