Position: sygdoms > 3 >

kræft bånd farvelisten

   Awareness bånd er stykker af farvet bånd foldet ind i en løkke og slidt til at repræsentere forskellige typer af kræft og andre årsager . De er typisk slidt at vise støtte til en elsket en, der er død af eller overlevede kræft . Nogle bånd farver repræsenterer mere end én årsag .

Pink , Blues , brun og guld

Den mest anerkendte bånd er den lyserøde bånd , som er slidt i støtte for dem, der har lidt med og /eller døde af brystkræft kræft . En blå bånd er slidt til at støtte brystkræft hos mænd . Lyseblå bånd repræsenterer prostatakræft , og mørkeblå bånd repræsenterer tyktarmskræft . En brun bånd bruges også til at repræsentere tyktarmskræft eller endetarmskræft . En guld farvebånd er slidt som støtte til en kur , og som repræsentation for alle børn kræftformer .

Krikand , Orange , gul og grøn

Lyseblå repræsenterer alle gynækologiske kræftformer til at omfatte kræft i æggestokkene , livmoderhalskræft og livmoderkræft . En orange bånd er slidt at repræsentere og støtte dem, der har lidt med leukæmi . Gule bånd er slidt til at repræsentere blærekræft , og grøn bånd er slidt at vise støtte til en person, der har lidt af en nyre- kræft eller nyresygdomme .

Purple , periwinkle og lavendel

En lilla bånd er slidt til at repræsentere bugspytkirtelkræft , testikelkræft eller kræft i skjoldbruskkirtlen samt en repræsentation af alle kræft overlevende . Periwinkle bånd er slidt til at repræsentere mavekræft eller kræft i spiserøret . En lavendel bånd er slidt til at repræsentere bevidstheden hos alle kræftformer .

grå, hvid og Pearl

En grå bånd er slidt til at repræsentere kræft i hjernen eller hjernetumorer . Hvide bånd er slidt til at støtte en person med knoglekræft og kan også bruges i stedet for en perle bånd til at repræsentere lungekræft .

Sort , Bourgogne og Flerfarvede

En sort bånd repræsenterer en dødelig form for hudkræft er kendt som melanom , og en bordeaux bånd repræsenterer myeloma . Flerfarvede bånd repræsenterer en kombination af sygdomme . En kombination af krikand og pink er slidt til at repræsentere arvelig brystkræft eller en kombination af bryst -og gynækologiske kræftformer . Sort og hvid bånd er slidt til at repræsentere characinoid syndrom kræft . En rød og hvidt bånd repræsenterer hoved -og halscancer , når slidt , og en kombination af pink , krikand og lilla bånd er slidt for at vise støtte for dem, der har lidt af kræft i skjoldbruskkirtlen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------