Position: sygdoms > 3 >

kræft inspirerende gaver

   Når en ven eller et familiemedlem er diagnosticeret med kræft , udvikler mange mennesker en følelse af hjælpeløshed . Som en person begynder processen med at bekæmpe kræft , hvad de har mest brug af deres kære er komfort og støtte . Inspirerende gaver er en god måde at minde dem kæmper kræft , at selv i de mørkeste tider , de har kærlighed og støtte fra deres familie og venner .

Inspirerende bøger


Valg af den rigtige bog for en ven eller et familiemedlem er afgørende . Efter alt , kan en inspirerende bog ikke inspirere , medmindre det er læst . Der er en lang række af inspirerende bøger på markedet med fokus på at kæmpe og overleve kræft , at det trick at vælge de rigtige er at tænke på den person, du køber bogen for . Vælg en bog , der passer til din elskede personlighed . Nogle inspirerende bøger er skrevet til fremkalde latter , andre til at fremkalde tårer . Der er bøger , der fokuserer på åndeligt , familie , sund levevis og udvikling af indre styrke .

Gavekurve


Ideen om en gave kurv er ikke noget nyt, men i dag er der flere selskaber , der tilbyder inspirerende kræft gave kurve . Hovedsageligt kurvene indeholder elementer, lette byrderne af kemoterapi , som vand flasker , afslappende musik -cd'er , læbepomade og anden behandling væsentlige . Nogle gave kurve også kommer med en inspirerende nøglering , armbånd eller charme . CareGifting. com tilbyder forskellige inspirerende gave kurve , der sigter mod at reducere stress af kemoterapi .

Ikke-kræftrelaterede Gaver


Nogle gange er den mest inspirerende gave er en , der ikke drejer sig kræft . Ikke alle ønsker at blive mindet om , at de kæmper kræft . I stedet foretrækker de at koncentrere sig om de øvrige dele af deres liv , som familie og venner . I dette tilfælde bør inspirerende gaver fokusere på personens personlige relationer . Bedste søster , største mand eller yndlings ven stil gaver er en god ikke-kræftrelaterede mulighed. SuzyToronto. com tilbyder flere forskellige bedste ven gaver , som " gudinde " T-shirts , musemåtter , note kort og plakater. ThingsRemembered. com vil brugerdefinerede gravere fotorammer , lommeure og andre gaver til en mere personligt præg .

Støtte Årsag

Intet viser støtte lide at blive involveret i bestræbelserne på at forebygge og helbrede kræft . Der er mange måder at støtte forskning og udvikling af nye kræftbehandling. Gøre den monetære donationer i din elskedes navn til non-profit grupper som American Cancer Society . Frivillige til en lokal fundraiser eller køb inspirerende gaver via American Cancer Society 's hjemmeside , Cancer. org .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------