Position: sygdoms > 3 >

lav-dosis aspirin & godartet brystsygdomme

   Godartet bryst sygdom er en term, der anvendes til at beskrive ikke-kræft bryst forhold , der ifølge American Cancer Society , er fælles og opleves af de fleste kvinder . Nogle godartede brystet betingelser kan øge risikoen for brystkræft . Aspirin terapi kan reducere brystkræft incidens i de tilfælde,

Benign brystkræft


Benign bryst betingelser er inddelt i tre grupper , differentieret ved hyperplasi eller cellevækst og mikroskopiske udseende . Ikke-proliferativ læsioner består af celler , der ikke forårsager tilgroning af brystvæv . Proliferativ læsioner uden atypi udstille hyperplasi og normale udseende celler . Proliferativ læsioner med atypi show hyperplasi og celler med en usædvanlig udseende.

Breast Cancer Risk


En undersøgelse foretaget på Mayo Clinic fandt ingen øget risiko for brystkræft hos kvinder med ikke-proliferativ godartet brystkræft , som manglede en stærk arvelig brystkræft . Kvinder med proliferativ læsioner , men ingen atypia vises en relativ risiko for brystkræft for 1,88 i forhold til kvinder i den almindelige befolkning . Celledeling og atypi øget relativ risiko for brystkræft til 4,24 .

Kræft og Aspirin


En undersøgelse foretaget på Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health viser en sammenhæng mellem nedsat risiko for brystkræft hos kvinder med benign brystkræft og aspirin brug . Det hævder risikoreduktion synes at afhænge af dosis , hyppighed og varighed af aspirin brug . En undersøgelse offentliggjort i " British Journal of Cancer " fundet nogen sammenhæng mellem lav-dosis aspirin behandling , defineret som 100 mg hver anden dag , og nedsat risiko for brystkræft , der yderligere underbygger hypotesen om, at risikoreduktion er dosis og frekvens-afhængige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------