Position: sygdoms > 3 >

mikrobølgeovn ablation procedurer

   En almindelig metode til at fjerne tumorer er den proces, der kaldes tumor ablation , som indebærer brug af kemikalier eller varme til at ødelægge tumorer . Et af de nyeste teknikker udviklet i dette område er mikrobølgeovn ablation , der bruger elektromagnetiske bølger genereret fra en eller flere tynde mikrobølgeantenner , der anvendes direkte til svulsten til at skabe varme og friktion , som ødelægger svulsten . Mikrobølgeovn ablation har flere fordele i forhold til andre typer af ablation procedurer , såsom muligheden for at ødelægge større mængder af tumorer hurtigere og med færre smerter .

levertumorer


En undersøgelse offentliggjort i 2007 i tidsskriftet for Den Internationale pancreas-Galde Association undersøgte resultaterne af tumor ablation procedurer på amerikanske patienter, og erklærede , at mikrobølgeovnen ablation er en " sikker og effektiv teknologi til hepatisk ( lever) tumor ablation . " De mest almindeligt anvendte levertumor ablation procedure i U. S. er radio-frekvens ablation , da mikrobølgeovn ablation er en nyere og mindre bredt tilgængelige ablation procedure . Undersøgelser, som sammenligner levertumorer destrueret med enten radiofrekvens eller ablation procedurer tyder på, at mikroovn ablation reducerer den mængde varme skader på raske levervæv under proceduren .

lungetumorer


Lungekræft er en af de førende årsager til kræftdødsfald i USA , tilskrives med over 160 000 døde af lungekræft i 2007 . Kirurgisk fjernelse af kræft væv er standard fremgangsmåde , selv om det kun er egnet til cirka 20 procent af alle patienter . En 2008 undersøgelse offentliggjort i Journal of Radiology tilkendegivet, at mikrobølgeovnen ablation er en sikker og effektiv procedure for patienter , som ikke opfylder betingelserne for lunge kirurgi , og kan have nogle fordele frem for andre typer af ablation procedurer .

Nyre Tumorer


Forskere har gennemført mange undersøgelser om mikrobølgeovnen ablation af nyre tumorer . En lille undersøgelse fra 2007 om amerikanske patienter med nyre tumorer viste, at mikrobølgeovnen ablation tilladt for større områder af nyre tumorer , der skal destrueres end med radiofrekvensudstyr ablation. Dette kunne potentielt reducere antallet af opfølgende ablation behov procedurer , selv om forfatterne bemærkede , at flere kliniske forsøg er forpligtet til at bekræfte deres resultater .

andre tumorer

Forskere har gennemført meget få kliniske forsøg med at bruge mikrobølgeovn ablation til behandle knogle kræft på grund af hvor lang tid proceduren blev udviklet . Men nogle forskere mener , at mikrobølgeovnen ablation kan være en levedygtig teknik til behandling af knoglekræft . Mikrobølgeovn ablation kan også være effektivt til behandling af kræft i binyrerne , men der er stadig lidt klinisk forskning på dette som i endnu .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------