Position: sygdoms > 3 >

nukleare kemi i kemoterapi

   Nuklear kemi i kemoterapi vedrører nukleare processer , egenskaber og radioaktivitet forbundet med strålebehandling . Nuklear kemikere proces og isolere det radioaktive isotoper , der anvendes til fremstilling af ioniserende stråling til behandling af maligne tumorer uigennemtrængelig ved traditionelle metoder og medicin

Formål


Visse typer af kræft tumorer , på grund af beliggenhed eller tæthed , som ikke reagerer på kemoterapeutiske stoffer og kræver optagelse af strålebehandling i en patients behandlingsregime . I tilfælde, hvor maligne tumorer eller celler hæmmer udryddelse , ordinere onkologer strålebehandling , også kaldet strålebehandling , for palliativ behandling til formål at give symptomatisk lindring .

Programmer


Nuklear kemi danner grundlag for kombinerede modalitet terapi , som bruger radionuklidet egenskaber af radioaktivt stoffer i forbindelse med andre kræftbehandlinger til at skabe en synergieffekt og forhindre en patient i at udvikle en tolerance over for nogen behandling agent .

Sikkerhed


Nuklearmedicin afdelinger og deres personale skal iagttage føderale sikkerhed protokoller om stråling , som omfatter brug af beskyttende afskærmning og tøj , og iført stråling badges til at bestemme mængden af stråling modtaget . Strålingssikkerhed officerer regelmæssigt revision radioaktivt "hot " placeringen af nuklearmedicinske afdeling og bruge GM ( Geiger-Muller ) tællere til at måle baggrundsstråling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------