Position: sygdoms > 3 >

patient assistance med melanom

   Melanomer er den mest dødelige form for hudkræft , og satserne for diagnosen er stigende årligt . Mange kræftpatienter søger forskellige former for bistand i løbet af deres diagnose og behandling

Information og support


Nyligt diagnosticerede kræftpatienter har ofte en lang liste af spørgsmål og bekymringer. Tilslutning med organisationer , der afsættes til melanom forskning og patientstøtte er et godt første skridt i at få dine spørgsmål besvaret. Den Melanom Research Foundation ( se Resources ) tilbyder patienterne information om sygdommen , behandlingsmuligheder , behandling centre og muligheder i forbindelse med andre patienter .

finansiel bistand


Hvad enten du har en forsikring , er underforsikret eller ikke har forsikring , der er ressourcer til at hjælpe dig betale for din pleje og behandling. Patient Advocate Foundation ( se Resources ) tilbyder mægling og voldgift med forsikringsselskaberne. Cancer Care er en organisation, der udbyder en vifte af tjenester til patienter , herunder henvisninger til finansiel bistand .

Socialrådgiverforening


Medicinsk socialrådgivere hjælpe kræftpatienter med en række bekymringer og spørgsmål . De kan være uvurderlige ressourcer til at få adgang til tjenester og bistandsprogrammer i dit område . Under behandlingen kan de besvare spørgsmål , kommunikere med din læge team og hjælpe dig med at forberede postsurgery pleje .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------