Position: sygdoms > 3 >

hvordan de vil finansiere åben hjertekirurgi

  Ud over de fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af kirurgi , har folk til at overveje , hvordan de vil betale for den procedure , samt for medicin og postoperativ pleje . Heldigvis er der et par løsninger derude for folk , der skal komme op med penge til åben hjertekirurgi

kommunikere med dine Health Insurance Provider


1 .
Ring til din sygesikring udbyder og spørge , om den særlige form for åben hjertekirurgi du behøver er dækket .
2 .
Spørgsmål den person , du taler med på dit helbred forsikringsselskab , hvorfor kirurgi er ikke dækket , hvis ja , er det ikke .

3 .
Spørg dit helbred forsikringsselskab , hvis operationen vil være dækket, hvis du fik en anden professionel udtalelse, der støttede behovet for kirurgi .
4 .
Spørgsmål dit sygesikring udbyder om finansielle alternativer, hvis de ikke kommer til at dække kirurgi eller vil ikke dække det fuldt ud . De kan arbejde med konkrete långivere .

Tal med din bank1 .
Vid , at banker og kreditforeninger kan tilbyde lån til at betale for medicinske procedurer. Gå ind i din bank og bede en bankmand om den bedste måde for dig at finansiere den nødvendige procedure . Selv om banken kan ikke finansiere det, kan bankmand tilbyde dig nogle gode råd om at opnå finansiering .
to .
strategi lokale filialer af banker , som du gør i øjeblikket ikke drive forretning . De kan være ivrige efter at vinde din virksomhed . Samfund banker , snarere end store kæder , kan være mere villige til at låne en lokal en stor sum penge , især hvis du kan forklare din situation i person .

Finance din operation med en medicinsk Lån1 .
Vid , at selv hvis din læge ikke dækker din operation , du har stadig muligheder . Der er en række virksomheder , der vil låne dig penge til operation og giver dig mulighed for at betale det ud efterhånden , som du ville betale enhver anden lån .
2 .
overveje at tegne en andet pant . Home-sikrede lån ofte tilbyde bedre renter end usikrede lån .
3 .
Ring til dit kreditkortselskab , og spørg hvis det har et sundhedsvæsen finansiering division . Sådanne velkendte kreditkort udbydere som CitiFinancial og CapitalOne tilbyde kirurgi finansiering .

gode råd og advarsler


 • sammenligner omkostningerne ved kirurgi på forskellige faciliteter . Der kan være en prisforskel mellem , hvad din hospital afgifter versus et universitet universitetssygehus eller rejser i udlandet for proceduren .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------