Position: sygdoms > 3 >

hvordan man behandler koronararteriesygdom hjerteoperation

  Hvis du har hærdet arterier , er det vigtigt at lære at behandle koronararteriesygdom hjerteoperation . Når du forstår , hvad der bliver ordineret til dig, og hvorfor vil du have større kontrol over din omsorg . Undersøgelser har vist, at patienter, som tager større interesse i deres varetægt gøre det bedre i kirurgi og inddrive hurtigere . Læs videre for at lære hvordan man behandler koronararteriesygdom hjerteoperation

Lær Hvilken type kirurgi du vil modtage


1 .
ved, at der findes forskellige typer af hjerteoperation for forskellige forhold .
2 .
Forstå , at der under den generelle navne på " bypass ", " aorta "og " ventil " kirurgi er en række mere specifikke hjerte operationer , såsom " mitralklap reparation "under " ventil kirurgi . "

3 .
Spørg din læge , hvilke specifikke type hjerteoperation bliver anbefalet til dig . Dette vil gøre det nemmere at finde de rigtige oplysninger , der påvirker dit helbred og din opsving .

Forstå Koronar Kirurgi


1 .
Vid , at koronararteriesygdom opstår , når blodet forsøger at komme igennem til hjertet , men er begrænset af indsnævret og hærdet arterier . Hvis dette er tilfældet , er spørgsmålet skal berigtiges temmelig hurtigt, da kroppen ikke kan fortsætte med at eksistere ordentligt uden et tilstrækkeligt udbud af iltet blod .

2 .
vide , at medmindre blod flow er øget tilbage til passende niveauer , kan du opleve angina pectoris, hjerteanfald , hjertesvigt eller arytmier .
3 .
Koronar sygdom er også kendt under navnet " åreforkalkning ", og Det er et resultat af plaque oprustning på arterievæggene . To typer af kirurgi bruges til behandling af åreforkalkning : bypass operation ( under en vene fra andre steder i kroppen og podning det til hjertet for at muliggøre normaliseret blodgennemstrømningen ) og ballonudvidelse ( åbne blokerede blodåre, ofte ved brug af en prop kaldet en stint ) .

Spørg om livsstil Justeringeren .
Vid , at der ud over eller i stedet for hjertekirurgi , medicin og livsstilsændringer kan anbefales . Selv hvis du er imod at holde op med at ryge, spise bedre eller deltage i motion , gør det ikke ondt at spørge , hvilke fordele der kunne være.
2 .
Forkæl hjertesygdom med en ny attitude . Det er en opfordring til at tage en ny , sundere livsstil , ikke en bump på vejen til at være " faste " og derefter glemt .
3 .
Track de skridt du tager og overvåge deres resultater .

gode råd og advarsler


 • Opkald din læge til at stille et spørgsmål tager ikke lang tid , men mange mennesker er bange for " generer lægen . " Husk, at din læge og din assurandør arbejde for dig .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------