Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får en åben hjerteoperation høring

  En høring er det bedste sted og tidspunkt for dig at stille de spørgsmål, du måtte have om åben hjertekirurgi . Dette er en mulighed for at få et tryllebundet publikum med en hjerte- kirurg , og at finde ud af om medicinsk muligheder til rådighed for dig . Læs videre for at lære hvordan du får mest ud af denne ressource

Du skal bruge: .
Receptpligtig medicin
Skinne .
Smertestillende medicin .

Find en Hjerte Medical Center1 .
Ring til din læge , hvis du har en primær pleje læge . Fortæl hende at du ønsker en åben hjerteoperation høring . Hun vil henvise dig til hjerte- enheden , eller vil fortælle dig , hvorfor hun ikke anbefale en konsultation .
2 .
Selv hvis din læge ikke anbefale en konsultation , kan du ofte stadig få en ved at ringe til din sygesikring og spørger din udbyder hvordan du kan få adgang til en sådan høring .
3 .

Ring et lokalt universitet forskning sygehus , hvis der er en i dit område . Selv hvis du har en åben hjerteoperation konsultation i dit eget hospital , kan du med fordel også at få en konsultation hos en førende forsknings- team . Der kan være alternativer til rådighed for dig , at din læge ikke kender til .

Lav en aftale


en .
Call nogen af de ovennævnte hjerte centre og fortælle receptionist du ønsker en åben hjerteoperation høring .
2 .

Insister på udnævnelse , hvis det er noget du føler er vigtigt for dig , selv om det ikke skønnes nødvendigt af den person besvare telefon . Det er de mennesker , der får andet og endda tredje udtalelser , der føler sig meget overbevist om deres medicinske beslutninger .
3 .
Sørg for at skrive ned det fulde navn på den specialist, du vil se . Prøv at søge efter at læge online for at få en idé om deres baggrund og erfaring .

Kend dine muligheder


1 .
Forstå at hver patient er forskellig . Patienter, som oplever problemer med hjertet , vil have en konsultation med deres læge og eventuelt en kardiologisk specialist at afgøre, hvilken healing tilgang er den mest lovende . Optionerne kan omfatte ændringer i livsstil , medicinering og åben hjertekirurgi .
2 .
Spørg hvis der er nogen nye eller eksperimentelle kirurgiske procedurer til rådighed for dig . Bedre teknologi medfører flere ikke-invasiv kirurgi , og et par spørgsmål kan udvide din forståelse af dine muligheder .
3 .
Sørg for at dit spørgsmål alle få besvaret . Må ikke være genert over at spørge om afklaring af svarene .

gode råd og advarsler


 • vide , at hospitaler og klinikker ofte gøre noget de kan for at strømline deres arbejdsdage , og tilbyde konsultationer er ikke altid øverst på deres liste over prioriteter . Husk , at det er dit helbred , og du har ret til at få ansigt-til- ansigt tid skal du lave en god beslutning om åben hjertekirurgi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------