Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får en anden mening , før en mastektomi

  En anden udtalelse er afgørende for mange , før der en mastektomi . Det giver en følelse af bekræftelse af, at proceduren er den bedste løsning . For nogle er det nødvendigt at have en second opinion til at opfylde kravene i forsikring luftfartsselskaber. For andre er det simpelthen et spørgsmål om at kende den bedste beslutning der bliver gjort for status for brystkræft . Læs videre for at finde ud af hvordan du kan få en second opinion for en mastektomi

forstå processen med at få en second opinion


1 .
Læs alt du kan om de forskellige former for mastectomies . Mens din læge vil anbefale en bestemt type procedure , undersøge andre muligheder , før de søger en second opinion . Det vil hjælpe dig til at gøre en bedre beslutning , hvis den anden læge anbefaler en anden type intervention .
2 .
Tal med medlemmer af en lokal støttegruppe for anbefalinger til en second opinion . Hver person har en grund til , hvorfor hun kan lide eller ikke lide en læge , og derfor måske eller måske ikke påvirke din mulighed for at vælge en læge . Du kan finde lokale støttegrupper gennem American Cancer Society 's hjemmeside . Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link .

3 .
få en second opinion fra en læge på tværs af by eller en , der er tilknyttet et andet hospital . Ved at gøre dette , er du reducere chancerne for at blive fanget i " buddy -system ", hvor en læge vil ikke gå imod en udtalelse fra en nær ven eller forretningsforbindelse.
4 .

Spørg receptionisten , hvis den læge, du vælger for en anden udtalelse om at have en mastektomi er villig til at gøre evalueringen . Gør det klart, at det er en anden udtalelse evaluering . Nogle læger kan ikke være villig til at bruge den nødvendige tid til en second opinion , medmindre de vil gøre operationen .
5 .

Forvent at vente dage til uger at få en second opinion om en mastektomi . Hvis en læge er for travlt til at få dig i for en aftale inden for en rimelig tid , foretage et andet valg .
6 .
Bekræft forsikringsdækning for en second opinion eller foretage finansielle ordninger for omkostningerne forud for planlægning af besøget . Hvis dit besøg ikke er dækket af en forsikring , så spørg efter en up- front kontant beløb .
7 .
Spørg hospitalet valg for en liste over de onkologer , som er tilknyttet hospitalet , før planlægningen en anden udtalelse . Denne måde, hvis du beslutter at bruge lægen med den anden udtalelse , vil hun være til rådighed på hospitalet , som du vælger .

gode råd og advarsler


 • Vid, at du har ret til at anmode om en second opinion . Hvis en kirurg afskrækker få en second opinion , der er et godt tegn at presse på for en anden mening.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------