Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får et kollagen indsprøjtning

  En kollagen injektion er ideel til folk, der ønsker yngre udseende hud uden at gennemgå invasiv kirurgi . En kollagen indsprøjtning virker ved at erstatte de kollagen , at huden har mistet i tidens løb for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker . Kollagen kan også bruges til at skabe fyldigere læber . Fremgangsmåden er enkel at udføre og har minimum bivirkninger . Læs videre for at lære hvordan man får en kollagen indsprøjtning
1 .
Find en placering, der udfører collagen indsprøjtninger . Din bedste chance er at tjekke med plastikkirurg og hudlæge kontorer .
2 .
Få en hudtest . De fleste læger vil udføre en hudtest før de giver dig en kollagen injektion . Denne test sikrer, at du ikke vil have en reaktion på kollagen .

3 .
Diskuter hvilke områder i ansigtet , du ønsker at blive behandlet . Lad din læge kender din problemområder og finde ud af , om collagen indsprøjtninger er de rette behandlingsforløbet for at forbedre disse områder .
4 .
Modtag en lokalbedøvelse indsprøjtning før proceduren begynder . Lægen vil derefter placere collagen indsprøjtninger i den anmodede områder . Hele proceduren tager ca 30 minutter .
5 .

Forvent nogle rødme eller blå mærker efter proceduren . Det kan tage et par dage for dig at helbrede , men du skal mærke en forskel i dit udseende med det samme. Du skal muligvis gentage proceduren flere gange om året for at opretholde udseende .

gode råd og advarsler


 • Kollagen indsprøjtninger kan kombineres med Botox og laser resurfacing behandlinger .
 • Hvis du er allergisk over for kødprodukter , du er mere tilbøjelige til at have en allergi over for bovint kollagen , da det stammer fra køer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------