Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får forsikring til at hjælpe dig betale for din gastric bypass operation

  Med et stigende antal overvægtige amerikanere , er antallet af gastrisk bypass operationer også at gå op . Forsikringsselskaberne er hurtige anerkendelse af finansielle behov for denne type kirurgi . De er nu klar til at skallen penge til gastrisk bypass operation mere end nogensinde før . Nedenfor er de skridt til at få forsikringer til at hjælpe dig betale for din gastrisk bypass-operation
1 .
Tal med din kirurg de finansielle aspekter af gastrisk bypass-operation og det nødvendige beløb efter operationen . Det vil afhænge af, hvor kompliceret niveau af kirurgi .
2 .
Vurder dine finansielle behov. Det centrale punkt er det beløb, du kan kræve erstatning af forsikringsselskabet og de penge, du bliver nødt til at skallen fra din lomme før , under og efter operationen .

3 .
Gå online og shop for de bedste citater . Flere forsikringsagenter kan hjælpe dig købe den rigtige slags forsikring . Indhente udtalelser fra pålidelige forsikringsselskaber eller agenter .
4 .
Sammenlign ratings af virksomheden . Forsikringsselskaber bedømt af flere agenturer såsom S P og Moody 's . Vælge et selskab med højere rating og dem , der tilbyder bedre service på behandling af erstatningskrav .
5 .

Bed forsikringsagent eller læs klausuler omhyggeligt i politikken . Find ud af , om dækningen af gastric bypass kirurgi som pr dine krav .
6 .
Giv en henvisning brev fra din primære læge og kirurg når det er nødvendigt .
7 .
Bevar nøjagtige patientjournaler og indtægter før og efter operationen . De kan være behov for betaling forsikringskrav .

8 .
Sørg for at din kirurg har alle de nødvendige dokumenter klar til forsikringsselskab i dit tilfælde .
9 .
Kontakt forsikringsselskabet periodisk før og efter operationen at vide om forløbet af Deres krav .
10 .
Find ud af betaling tilstand af forsikringskrav . Spørg din forsikring agent , hvornår og hvordan betalingen skulle ske at indfri kirurgens regningen .

gode råd og advarsler


 • Forbered en appel brev til forsikringsselskabet i løbet af godkendelsesperioden for politik . Få det underskrevet af din kirurg eller læge om nødvendigt . Forsikringsselskaber generelt reagerer på disse klager .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------