Position: sygdoms > 3 >

hvordan man finder brok kirurgi ressourcer

  Brok operation er nødvendig , når en brok opnår et bestemt niveau af sværhedsgrad . Denne klasse af brok kan forekomme i næsten enhver del af befolkningen , så det er sandsynligt, at du eller nogen du kender , vil i sidste ende blive påvirket af information omkring brok kirurgi . Som med enhver medicinsk procedure , er det til patientens fordel at få så meget information som muligt , så her er hvordan man kan finde brok kirurgi ressourcer
1 .
Tal med din egen læge . Din primære sundhedstjeneste læge bør være dit første valg til orientering . Stille så mange spørgsmål som du kan om brok kirurgi og nyttiggørelse .
2 .
Få en second opinion . De fleste læger er komfortable med henvise dig til en anden læge , hvis en anden mening er noget du er interesseret i.

3 .
Tal med din assurandør . Kontakt din virksomhed og se, hvordan brok kirurgi er håndteret , så du kan økonomisk forberede ( om nødvendigt) for brok operation .
4 .
Tal med andre patienter . Mange mennesker har oplevet ( direkte eller indirekte ) visse aspekter af brok kirurgi . Spørg venner og familie om deres oplevelser . Find ud af hvor lang tid genopretning tog , og hvis de ville gøre noget anderledes, hvis de skulle gøre det hele igen.
5 .

Consult online ressourcer . Brok-Surgery. info , sundhed A til Z og Yahoo Sundhed er et par af de websteder , der er blevet velrenommerede ressourcer til både patienter og læger , der ønsker at lære mere ( se Resources ) .
6 .

Kontakt det hospital, hvor du har operationen . Hospitalet vil normalt kontakte dig eller hvem er at have brok operation dagen før . De vil give dig oplysninger om, hvordan du forbereder kirurgi og hvad de kan forvente .

gode råd og advarsler • Uanset om du overnatte på hospitalet , afhænger af din alder , stand og det tidspunkt på dagen , at din operation er udført .
 • minimalt invasiv, kan laparoskopisk hernie kirurgi udføres for nogle brok , hvilket efterlader et mindre ar og kræve mindre restitutionstid .
 • afholde sig fra tunge løft eller motion umiddelbart efter brok operation med henblik på at minimere risikoen for en tilbagevendende brok .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------