Position: sygdoms > 3 >

hvordan man finder browlift kirurgi ressourcer

  Beslutningen om at have browlift operation har været meget givende for mange mennesker . Når gør valg for at få browlift gjort procedure , er det meget vigtigt at vælge en kvalificeret bestyrelse certificeret plastik kirurg . Du ønsker at finde alle de ressourcer , du kan, for at lære mere om browlift kirurgi . De følgende trin vil hjælpe dig med at finde de ressourcer , du har brug
1 .
Har research på Internettet . Mens du kan gøre en simpel søgemaskine søgning , vil du finde mere information i velrenommerede websteder som Plastic Surgery . org , eller webstedet for det amerikanske Academy of Facial Plastic og rekonstruktionskirurgi ( se Resources ) . Officielle web -stedet vil ikke kun give dig oplysninger , men links til andre web- sites med pålidelige oplysninger.
2 .
Tal med din læge . Han eller hun kan være i stand til at give dig nogle læsestof på pande lift eller andre plastikkirurgi . Din læge kan også være i stand til at henvise dig til online information og kosmetiske kirurger , der kan besvare dine spørgsmål .

3 .
Tjek de gule sider i din lokale telefonbog . Der bør være en separat børsnotering af plast eller kosmetiske kirurger , der kan besvare dine spørgsmål bedre end websteder eller læger , som ikke er certificeret til at udføre kosmetisk kirurgi .
4 .
Gå til lokale biblioteket eller en boghandel og købe eller læse bøger og medicinske tidsskrifter om emnet . Nogle af de oplysninger , du finder i disse ressourcer kan være forældet , men du kan bruge dem til at begynde at danne udtalelser om den procedure , samt at finde hints om, hvor at lede efter flere oplysninger .
5 .

Tal med en kosmetisk kirurg . Han eller hun vil være den bedste ressource, du kan finde og bør også være i stand til at give dig en liste over ressourcer omkring browlift kirurgi .
6 .
Tal med andre, der har haft browlift kirurgi . Spørg dem , hvad ressourcer, de bruges til at lære om processen , og hvor de vil anbefale søger efter oplysninger .

gode råd og advarsler


 • Læs så meget som du kan, for at lære alt om browlift kirurgi . Du ønsker at vide , hvad de kan forvente før , under og efter din operation .
 • Skriv ned de spørgsmål, du har , mens du gør din forskning , så du kan få dem besvaret senere ved en kosmetisk kirurg .
 • Tjek websteder til den dato , de blev sidst ændret for at være sikker du får up-to-date information .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------