Position: sygdoms > 3 >

hvordan man finder rotator cuff kirurgi ressourcer

  Del af at være en god patient er at informere dig om både din tilstand og den fremgangsmåde, du skal gennemgå . For en lægmand til at gøre det , selvom , de har brug for ressourcer til at trække på , som er velrenommerede , nøjagtig og nem at forstå . Hvis du går i for rotator manchet kirurgi , her er hvordan man kan finde rotator cuff kirurgi ressourcer
1 .
Spørg hospitalet. Eventuelle spørgsmål du har om dagen for proceduren vil gerne blive besvaret af det hospital , hvor det udføres . Kontakt hospitalet for at tale med en specialist i rotator cuff kirurgi .
2 .
Start en dialog med din kirurg eller primær omsorgsperson . De fleste af dine spørgsmål vil kunne besvares af 1 af disse 2 læger . Din kirurg og primær pleje giveren skal være din mest værdifulde ressource for oplysninger om din specifikke tilstand .

3 .
Check medicinske tidsskrifter . Besøg dit lokale bibliotek eller gå online for at finde medicinske tidsskrifter med oplysninger om rotator manchet personskader . Brug online- ressourcer som Den Frie Medical Journals hjemmeside og Medscape at få flere oplysninger ( se Resources ) .
4 .
Gå online . Tjekke online ressourcer som Pubmed og Yahoo Sundhed for mere detaljerede oplysninger om præcist kommer til at ske i din rotator cuff operation . Sørg for, at online ressource, du vælger , er hæderlige og korrekte . Dobbelttjek webstedet oplysninger for nøjagtighed ( se Resources ) .
5 .

Tal med folk , der har gennemgået rotator manchet kirurgi i fortiden . De seneste operationen , jo bedre deres oplysninger vil blive . Find ud af , hvilken type kirurgi , de havde , genopretning proces , og hvad de ville gøre anderledes , hvis de skulle gøre det igen .

gode råd og advarsler


 • Kald hospitalet med specifikke spørgsmål, du måtte have . De fleste sygehuse vil kontakte dig dagen før proceduren for at give dig alle de relevante oplysninger .
 • Der er ingen dumme spørgsmål , så spørg noget af hospitalets ansatte, og din læge , som du tror vil sætte dit sind på lethed .
 • Når forske online , er det en god satsning at gå med hvad din personlige læger siger i ansigtet af materialer online . Der er masser af hæderlige online-ressourcer , men der er også nogle , der ikke er så hæderlige .
 • Tiden kan trække i den ventende og inddrivelse værelser . Hvis du sandsynligvis vil komme til at overnatte på hospitalet , sætter en bog og en læselys at fordrive tiden .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------