Position: sygdoms > 3 >

hvordan man forbereder en samlet mastektomi

  Et samlet mastektomi er en type operation , hvor hele brystet fjernes . Den mest almindelige årsag til denne drastiske kirurgisk procedure er brystkræft . Brystvorten og areola kan også fjernes , afhængigt af omfanget og placeringen af kræft engagement . Læs videre for at lære , hvordan man forbereder en samlet mastektomi

Du skal bruge: .
Sygeforsikring
Onkolog .


1 .

Se din læge for en komplet fysisk evaluering. Det er vigtigt at bekræfte , at der ikke er nogen bagvedliggende årsag , der ville hindre inddrivelsen fra total mastektomi .
2 .
Forvent at få flere tests for at forberede en samlet mastektomi . Test vil sandsynligvis omfatte en rutine blod arbejde , urinanalyse og en EKG ( elektrokardiogram ) . Dette vil identificere underliggende infektioner , abnormiteter eller hjerte uregelmæssigheder , som kan medføre øget risiko for kirurgi .
3 .
Forbered dig på at spørge narkoselægen spørgsmål om anæstesi under operationen . Spørg om hvilken metode der anvendes til at sikre, at du vil forblive bedøvede under proceduren . Selv om det er yderst sjældent , nogle patienter er i stand til at føle kirurgi i gang , men er ude af stand til at alarmere lægen .

4 .
Informer din læge og narkoselægen , hvis du tager nogen medicin , herunder naturlægemidler kosttilskud . Nogle kosttilskud og medicin kan øge risikoen for blødning , og disse skal stoppes før operation . Kun din læge kan afgøre , hvad der er sikkert at tage før og umiddelbart efter operationen .
5 .
Plan om at gå uden noget at spise eller drikke i 8 timer eller mere før tid kirurgi . Maven skal være tomme under operation for at mindske risikoen for tilbagestrømning af maveindholdet i lungerne .
6 .

forventer, at brusebad med en antibakteriel sæbe aftenen før operation kan være nødvendig . Dette reducerer fedt på kroppen , der kan forårsage infektion i det åbne snit .
7 .
Læs kirurgiske samtykkeformular fuldstændigt og omhyggeligt . Sørg for, at det hedder den relevante operation i den rigtige placering . Det skal angive, hvilke bryst og give en fuldstændig beskrivelse af operationen . For eksempel , "samlet mastektomi , højre ( eller venstre ) bryst " er påkrævet over " mastektomi . "
8 .
, hvem der skal være til rådighed til at hjælpe dig med pligter i hjemmet efter løsladelse fra hospitalet . Der vil være begrænsninger løft og nogle bevægelser under opsving . Dette er især nødvendigt , hvis små børn i hjemmet .

gode råd og advarsler


 • Prøv at have en ven eller elsket en til stede , når vi diskuterer behovet for en samlet mastektomi . Det er let at overse vigtige oplysninger fra din læge midt i det traume mod kirurgi for kræft .
 • Diskutere risikoen for en total mastektomi og forbered dig på mulighederne . Mens de fleste kvinder sig uden komplikationer , er der risici involveret i nogen større operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------