Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan afgøre den bedste tid for brok kirurgi

  Et brok kan være en meget smertefuld skade , der kun er fixable med kirurgi . Afhængigt af sværhedsgraden af brok , men kirurgi er ikke altid den eneste fremgangsmåde . Hvis brok ikke er for svær , kan fysioterapi udnyttes til at opbygge musklerne omkring skaden og kirurgi kan undgås . Hvis du eller nogen du kender, har en brok , er det vigtigt at afgøre den bedste tid for brok kirurgi
1 .
lære så meget om brok og brok kirurgi , som du kan . Den bedste måde at vide , hvis brok operation er nødvendig , er at have alle de faktiske omstændigheder . Tal med din læge og få information online . Websteder som Health A til Z og Yahoo Sundhedsministeriet vil have oplysninger om brok og brok kirurgi for at hjælpe dig træffe den bedste beslutning ( se Resources ) .
2 .
Få kirurgi , hvis tarm blokering er forekommende . Dette kan ske, når en stor del af tarmen skubber gennem en lille åbning i dine muskler . Tarmene kommer i klemme , blokerer stien , der forårsager dit fordøjelsessystem til at arbejde korrekt.

3 .
Få kirurgi , hvis smerten er stor . Hvis smerten fra din brok er betydelig , vil du sandsynligvis brug for en operation . Der er ingen grund til at gå rundt i smerte , når en simpel operation kan løse problemet .
4 .
Få kirurgi , hvis nogen af de symptomer fra din brok blander med din sædvanlige , dag-til- dag aktiviteter . Hvis smerten fra din brok gør det vanskeligt at arbejde og fungere normalt , er en operation sandsynligvis en god idé .
5 .

Få kirurgi , hvis det brok , du oplever , er i samme sted som en tidligere brok . Dette kaldes en tilbagevendende brok og sandsynligvis har brug for en ny operation .
6 .
Vælg brok kirurgi , hvis fysiske behandling ikke fungerer . Hvis du gennemgå fysisk terapi og brok problemet fortsætter eller forværres , skal du have brok operation .
7 .
Lyt til din læges råd . Hvis din læge mener, at den bedste fremgangsmåde til at reparere brok er at blive opereret , kirurgi er nok din bedste mulighed . Din læge forstår din tilstand , og hvad der fungerer bedst for dig .

8 .
vælge at få din operation tidligt i dag snarere end senere . Dette giver dig en bedre chance for at blive løsladt samme dag og minimerer alle ansatte træthed der måtte være .

gode råd og advarsler


 • Undgå overdreven fysisk aktivitet og tunge løft efter din operation .
 • Hvis det er muligt , kan du vælge de mindre invasive , laparoskopisk brok kirurgi . Du vil få en mindre snit og normalt en kortere restitutionstid
 • Hvis brok er en stor nok bule, som du kan se det gennem huden . det kan være årsagen til uregelmæssig blodgennemstrømning og bør drives på .
 • brok kan være forårsaget af kraftig motion , forkert vægtløftning teknik eller ophævelse af objekter, der er ekstremt tunge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------