Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan betale for din brok operation

  Brok kirurgi er ingen picnic . Dog kan betale for brok kirurgi ikke være så slemt som du måske tror . Mange forsikringsselskaber dækker brok kirurgi , og proceduren er meget enkel . Mange patienter behøver ikke at betale for en nat på hospitalet , da de er i stand til at forlade den samme dag . Hvis den dag kommer , som du har brug for det , her er hvordan du betale for din brok operation
1 .
Spørg dit forsikringsselskab om det . Afhængigt af hvordan din brok blev påført , og den type sygesikring , du har , er det sandsynligt, at de vil betale for nogle eller alle dine brok operation . Du kan få brug for at få en forhåndsgodkendelse , før du går under kniven for at sikre, at du er dækket .
to .
Oplad hvad din forsikring dækker ikke på et kreditkort , hvis du re grænse er høj nok . Om nødvendigt , kan du dog altid søge om en ekstra kort .

3 .
Få et lån fra din bank eller anden finansiel institution. Hvis din forsikring dækker ikke brok kirurgi , tage pengene ud og betaler kontant og derefter pakke det tilbage til din bank over tid . Nogle virksomheder tilbyder lån til dækning af kirurgi og udgifter til lægebehandling . Besøg Capital One eller CitiFinancial for at få flere oplysninger ( se Resources ) .
4 .
Hæv penge fra dit samfund . Brug velgørende donationer fra medlemmer af dit lokalsamfund villige til at hjælpe dig , hvis din forsikring ikke er kommet igennem , eller du er forsikret.
5 .

Prøv at få arbejdstagerens erstatning . Hvis skaden skete som følge af arbejdet , vil du sandsynligvis kvalificere sig til arbejdstagers kompensation . Worker 's kompensation vil normalt betale alle dine medicinske regninger , hvis brok er arbejdsrelaterede .

gode råd og advarsler


 • Hvis operationen ikke er umiddelbart nødvendigt , så prøv at time det i en tid af året, hvor du vil være i stand til at betale for mere op foran for at undgå renter .
 • Brok operation kan tage dig ud af dit job for op til 4 uger afhængig af dit linje beskæftigelse . Glem ikke at tage dette i betragtning, når finanser bag din brok operation .
 • Prøv at spørge din læge eller på hospitalet for at sende anmodningen om proceduren ved hjælp af alternative sprog , hvis du er afvist første gang. Indimellem kan forsikringsselskaber blive gjort for at se, hvordan behandler noget nu kan spare dem penge i det lange løb .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------