Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan finde de bedste bypass kirurg i dit område

  At være fortrolig med og sikker i dit valg af hjerte bypass kirurg er kritisk . Når det kommer til at forske i og vælge noget så vigtigt som en kirurg , det er bedst at tage en diversificeret tack . Her er nogle skridt til at starte ud med så du finder den bedste bypass kirurg i dit område

Du skal bruge: .
internetadgang
. Computeren.


1 .

Kontakt din almindelige læge . Konventionerne i faglige adfærd kan forbyde din læge fra at kritisere kolleger , men intet forhindrer lægerne fra at anbefale kirurger, de virkelig tror i. Lægens anbefalinger bør få dig i gang med en liste over kompetente , succesrige lokale bypass kirurger .
2 .
Besøg lokale sygehuse . Hospitaler i dit område kan give dig oplysninger om deres opholdssted kirurger samt proceduren . Mange sygehuse tilbyder workshops og støtte grupper-. anden stor mulighed for at skabe relationer med professionelle, som kan hjælpe din beslutning proces
3
Tal med bypassoperation patienter-. bypass er en fælles procedure med god succesrate , så de er ikke svært at finde . Med tilladelse fra hospitalet og patienten , kan du tale med patienterne både om deres resultater og deres personlige erfaringer med deres kirurger . Intet af dette garantier dine resultater eller erfaring vil være den samme , men det er nyttigt oplysningerne alligevel .

4 .
Research kirurger online på websteder som f. eks Læge Rapporter , eller betale steder såsom MD Nationale og healthgrades . De fleste kirurger vil have informationer til rådighed online via deres hjem hospitalets hjemmesider samt ( se Resources ) .
5 .
kontakt og snakke med kirurger . Selv om det er langt fra en typisk kommerciel transaktion , er du i virkeligheden er forbrugerne , og de udbyderen . Så sammenligning shop . Hvis alle legitimationsoplysninger og certificeringer er i orden , kan forskellen komme ned til personlige faktorer og mavefornemmelse . Husk dog, at de bedste kirurger ikke altid er de mest personable .
6 .

Når du har gjort nogle forskning , gå tilbage til din læge og diskutere dine resultater . Brug denne sidste faglige høring til at komme til en beslutning .

gode råd og advarsler


 • Lær at kende kirurg , før proceduren er nøglen til at føle tillid til operationen .
 • Vær sikker på at drøfte din endelige beslutning sammen med din familie , så de er komfortable og tillidsfulde med dit valg af kirurg .
 • Du kan ikke finde en bypass kirurg i dit område . I dette tilfælde , bør du forberede sig på at rejse for at finde en kirurg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------